Filter

Mooi spul, snelle levering

Zoals hierboven, mooi spul, snelle levering

Overzichtelijk website

Kwaliteit en snel geleverd

Mooi product

Via Ventilatieschop.com een afsluitbaar rooster besteld van 650 x 9 cm + buitenrooster. Het is van zeer goede kwaliteit en supersnel geleverd. Ik heb eerst naar een dergelijk rooster gezocht in diverse bouwmarkten maar daar is het aanbod teleurstellend. Fijn dat er bedrijven zoals Ventilatieschop.com zijn.

Snelle levering uitstekende productkwaliteit

In de bouwmarkten de gewenste maat en profiel van ventilatierooster niet te krijgen. Hier op deze site volop keus, snelle levering en uitstekende productkwaliteit

goed geregeld

besteld en netjes geleverd

Snelle en correcte levering.

Duidelijke website en een snelle, correcte levering.

Snelle levering met goed track and trace

Mooie kwaliteit met magneet bevestiging

Goede levering, prima produkten

De produkten die ik besteld had zijn snel en correct geleverd. Zorgvuldig ingepakt in nette verpakking. De produkten zelf zijn prima.

Snel en makkelijk besteld en goeie service, alles is makkelijk te vinden op de wegviste en ze verzenden snel, Erg fijn dat ze ook avondbezorging doen

Super snelle levering en goed product

Ik heb eigenlijk niks toe te voegen aan de titel. Dik tevreden!!

Goede levering

Producten zijn goed en op tijd geleverd

Zoals het moet

Goede producten, communicatie en levering

Goed product en snelle levering

De ventilator is in gebruik geruisloos.

Goed product, goede prijs, uitstekende bezorging

top!

Altijd goed spul en altijd op tijd geleverd.

Ik ben nog nooit teleurgesteld. De website is goed en zodra het is besteld is het ook altijd snel in huis. Lekker zo'n fris windje door ventilerend Nederland!

Makkelijk te plaatsen

Dinsdagmorgen 7 juni besteld in het begin van de avond al bericht dat het bij PostNL was aangekomen jammer dat PostNL het moeilijk vond om af te leveren steeds werd de aflevering datum uit gesteld 13 juni werd de ventilator pas afgeleverd.

Snel geleverd en top kwaliteit

Producten snel geleverd en alles is van goede kwaliteit.

Zo besteld zo aangekomen

functioneel

praktisch ontwerp van deugdelijk, Nederlands fabricaat; precies op maat voor mijn doel. Alleen had ik graag afdichtingsrubber rondom gehad als optie om erbij te kopen. nu heb ik er zelf één gefabriceerd van kroonband; wat natuurlijk lang zo mooi niet is als een passend ontwerp. Vandaar net geen vijf volle sterren.

In één dag geleverd

Wij hadden nieuwe ventilator in- en uitgang afdichtingen nodig. De oude waren verkleurd en paste niet meer bij de plafondkleur. Gevonden en besteld bij Ventilatieshop, aflevering 's avonds dezelfde dag. Het lagere model is wat duurder maar valt nu veel minder op. Kortom, Goed en Snel... en veel netter.

Snel en volgens tijds afspraak geleverd. Materialen zien er goed uit.

Prima snelle levering,

Snel gelevrerd, ruim assortiment. nette prijzen.

Super service en snelle levering

Bij plaatsing van nieuwe keuken bleek het afvoerkanaal van afzuigkap te klein. Via Ventilatieshop.com heb ik snel (en met deskundige hulp) de benodigde artikelen is huis gehaald. Alles kwam goed verpakt per koerier dezelfde dag nog in huis. Hierdoor minimale vertraging in rest van de verbouwing. Helemaal top.

Geweldig !!

Zeer snelle levering !!