Filter

Goed product, snelle levering

Goed product en snelle levering

Goed geregeld

Goede uitleg op de site en vooral duidelijk

Top levering, snel en goed verzorgd

Snelle levering en mooie service.

Goede prijs, goed verpakt en snelle bezorging.

Goed product

Communicatie is goed verlopen met een snelle levering van de ventilator plus terugslagklep, maar de klep is te krachtig voor de ventilator waardoor het ventileren minder goed verloopt. Ventilator loopt als een zonnetje, alleen jammer dat ik de klep er maar weer uithaal

Super snel geleverd

Was heel snel geleverd en goed verpakt.

Goede kwaliteit

Artikel precies zoals verwacht, en snel geleverd.

Topproduct en snel geleverd

Heel fijn

Super goed.

Prima levering, goed verpakt. en de levering verder geheel waar gemaakt. Betrouwbaar dus. Een volgende keer bestellen we zo weer hier!

Zeer snelle levering. Kwaliteit materiaal

Groot assortiment en super snelle levering

Vertrouwde webshop met groot assortiment en super snelle levering

Goed product. Snelle en correcte levering!

Degelijk product. Snelle en correcte levering.

Quick delivery and good quality products.

Blij met mijn filters

Eerlijk, vakkundig en snel

Via de telefoon informatie ingewonnen over de beste oplossing voor mijn situatie. Geen verkooppraatjes, geen toeters en bellen, maar een prettige manier van uitleggen en samen op zoek naar de meest voordelige en geschikte samenstelling. Na dit prettig verlopen gesprek direct de volgende dag geleverd, wat mij betreft precies wat ik van een bedrijf verwacht.

Telefonisch uitstekend geholpen bij de keuze

Na mijn bestelling kwam ik er achter dat ik de verkeerde box had besteld, maar dat is geen probleem bij de Ventilatieshop. De box retour en een nieuwe besteld en dezelfde dag al in huis. Super geregeld

Bestelde materialen binnen twee werkdagen ontvangen en conform bestelling.

keurig geregeld

prima ervaring goed contact

grandioos, een super bedrijf, duidelijke website gunstig geprijste artikelen en niet onbelangrijk zeer snelle levering

Top product en levering

Fijn product om mee te werken Levering en betaling prima geregeld binnen 10 uur alles rond van bestelling tot in huis

alles volgens afspraak

alles volgens afspraak

Levering was precies zoals je gemeten en besteld hebt!

Levering was precies zoals ik gemeten en besteld hebt. Mijn afzuigkap is nu aangesloten en werkt inmiddels. Ik hield in de praktijk alleen 3 kunststof doorverbindings 125 mm over. Even naar Ventilatieshop gemaild of ik ze mag retouneren. Kreeg een mail terug dat ik ze binnen 30 dagen kosteloos kon terug sturen. Dat vind ik super anders bleef het hier ook maar liggen. Dankjewel ventilatieshop!

spullen voorradig en snel geleverd

spullen voorradig en snel geleverd