Klanten****** en onjuiste informatie
Één bestelde ventilator werkt niet. Wanneer ik hen contacteer, vragen ze een foto van de aansluiting. Die was goed gedaan, dus vroegen ze mij aan de stelschroef te draaien om de gevoeligheid aan te passen. Ik probeer aan de schroef te draaien en het plastic dekseltje voor de schroevendraaier valt er af. Vervolgens draai ik het vijsje aan, waardoor het meteen uitholt.
De ventilator werkt nog steeds niet.
Op hun aanraden, stuur ik hen de ventilator terug zodat ze kunnen vaststellen dat hij stuk is voor de garantie.
Ik krijg een mail terug dat ze de werking niet kunnen controleren omdat de schroef niet handelbaar is. De schroef die ik op hun vraag aandraaide en er gewoon af viel.
Wat er dan nog bijkomt, is dat de schroef helemaal geen impact heeft op het al dan niet vaststellen van de werking van de ventilator aangezien die een range bepaalt van 60 tot 90 procent. Dus ook op het laatste niveau zou hij moeten werken.
Door een vijsje dat niet helemaal handelbaar is, moet ik nu een nieuwe ventilator kopen volgens hen en gaat de garantie niet op.
Ik koop nooit meer bij hen en raad het iedereen af.