Filter

Materiaal goed levering te laat

Materialen zijn goed alles wat je besteld krijg je alleen 2 dagen later dan wat is bevestigd

Ik heb de verkeerde producten geleverd gekregen.

Ik heb 5 dakdoorvoeren 80 mm. besteld, in plaats daarvan zijn er 4 van 110 mm. en 1 van 125 mm. geleverd.

perfect en snel

prijs en levering is goed

Snelle levering zoals op de site staat vermeld verpakking ook van prima kwaliteit.

Snelle respons

Snelle levering, goed verpakt. Fijn dat je tijdblok voor bezorging kan aangeven. Ventilatieshop bedankt!

product boven verwachting

de door mij bestelde dakdoorvoer werd binnen 1 dag geleverd. compleet met accessoires, schroeven in dezelfde (rode)kleur en een duidelijke beschrijving.

Mooi rooster en van goede kwaliteit!

Kocht voor mijn boot een moeilijk elders te vinden rooster. Heel blij dit mooie rooster bij U gevonden en gekocht te hebben! Dr. Frans Brugman

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Spullen geleverfD.. zeer veel schade

Pakketten opgehaald bij aflever punt.. diverse kokers hoeken en stukken kunstof afgebroken.. (maak maar waar of t aan afleverpunt of ventshop ligt??) t zat in een hele dichte afgepakte kartonnen doos.. oordeel zelf.. Verders alles prima en compleet.. maar voel me wel genaaid.. bij grote bestellingen nog de Volle pond vragen.. achteraf voor 50% goedkoper kunnen hebben.. weg 1300 euro!

Gemakkelijk te bestellen en vlotte levering

Goede materialen en snel geleverd in een goede verpakking en dat voor een nette prijs

Goeie prodkten; snelle service!

Had weer een ventilator nodig; 2 eigenlijk. Weer voor de Blauberg Sileo's gekozen, had er al twee van. Prima spul en snel geleverd.

Vriendelijk contact gehad, goede service en ben heel blij

2 jaar geleden ventilatie gekocht, begin februari 2022 kwam er een hoge geluid in overleg terug gestuurd naar ventitaieshop . 16 april 2022 een nieuwe ventilatie ontvangen. Vriendelijk contact gehad, goede service en ben heel blij.

Goede en snelle levering. Ventilator werd geleverd met een duidelijke handleiding door Ventilatieshop zelf gemaakt.

Goede webshop

Super service, eerlijke prijs, ruim aanbod

Ruim, kwalitatief assortiment. Informatieve website. Probleemloos en snel geld teruggekregen bij foutief besteld artikel. Kom zeker terug.

Perfect is het juiste woord!!!

* Gebeld voor info, goed te woord gestaan. * Bestelling geplaats, echt simpel! * product ontvangen en gemonteerd. ** Iedereen gelukkig !!!

Slecht voorraadbeheer

Voorraadbeheer is zeer slecht. Bestelling geplaatst, artikel was volgens de site op voorraad, ik kon zelf leveringsdatum opgeven en heb netjes afgerekend. Die dag van levering vrijgenomen en toch geen levering. Gebeld en eerst van het kastje naar de muur gestuurd en werd vervolgens niet teruggebeld. Na aandringen bleek dat het artikel niet op voorraad was.

Correcte en snelle service

Duidelijk website met de gegevens die je nodig hebt.

Mooie overzichtelijke website en professionele zending!

Ik had al eerder bij de ventilatieshop besteld, nu had ik leidinggoten nodig. ondanks de vele keuze en prijs variaties toch weer gekozen voor de ventilatieshop.com een overzichtelijke websiste en proffesionele zending. Bedankt!

De bestelling prima verzorgd en geleverd volgens afspraak!!!!!

Zie hier boven!!!

Makkelijk besteld, snel geleverd

Netjes en op tijd geleverd

Overzichtelijk website.

goede telefonische support

Omdat ik een tweede draadloze afstandbediening wilde bijplaatsen voor mijn mechanische ventilatie zocht ik hulp om de juiste keuze te maken en uitleg over montage te krijgen. Dat was beslist nodig, want de module had alle eigenschappen van een Chinese puzzel. Een prettig gesprek en goed advies heeft geholpen om mijn plan met succes uit te voeren.

Bestelling te laat

Ik word gek van de reclames

Ik heb wat ik zocht hier gevonden

Snel geholpen

21 Boylestraat C