Filter

Helemaal tevreden over de producten

Ik heb alles gevonden op de overzichtelijke site. Items werden tevens bezorgd.

Wij hadden een bepaalde ventilator nodig voor de badkamer. Op deze website had ik hem al snel gevonden. Ventilator nog niet aangesloten daarom helaas geen ervaring met kwaliteit van item.

Keurig conform bestelling bestelling geleverd.

Product was eenvoudig te selecteren en te bestellen. Voldoet tevens aan de verwachting.

Prima winkel, betrouwbaar en goed.

Perfecte begeleiding en super netjes bezorgd.( een dikke 10)

Super tevreden

Goede prijs kwaliteit verhouding. Bestelling snel geleverd. Ook snel advies op bijbehorende (installatie)vraag.

Geweldige service zonder haken en ogen.

Mijn luchtpomp begon te trillen en geluid te maken. Mocht deze terugsturen (garantie). Na onderzoek kreeg ik meteen een nieuwe toegezonden. Daarbij werd er vooraf nog meegedacht of ik een andere wilde hebben. Opvallend en erg positief is ook dat alle toezeggingen en beloftes zonder enig dralen worden nagekomen. Ik kan alleen maar zeggen top service van deskundige mensen die weten wat ze doen en waar ze overpraten.

UItstekende klantenservice

Het bestelde product nog niet ontvangen door een probleem met PostNL maar de klantenservice doet er alles aan om dit op te lossen en heeft al toegezegd het product alsnog te sturen. Alle lof voor hun snelle reacties en toegankelijkheid!

Goede prijzen en snelle verzending.

Goed assortiment en snelle verzending.

Ben heel tevreden

Snelle service goede en duidelijke voorlichting

Kwaliteit en levering, afgezet tegen prijs is prima, gr

Goed en snel

Bestelling snel en correct uitgevoerd. Volgende dag in huis.

Snelle levering, prima kwaliteit

Ventilatieshop levert altijd snel en prima kwaliteit. Ik zou deze webshop zeker aanbevelen!

good

Snelle levering en goed prodcut

Mijn RF bediening heb ik kapot gemaakt en had daarom een nieuwe nodig. Via ventilatie shop heb ik deze besteld en werd de zelfde dag geleverd. Het aanmelden ging ook erg makkelijk door de goeie instructie.

Prima en snel verzonden

Overzichtelijke shop en product is conform beschrijving. Is zeer snel bezorgd!

Al jaren een goede ervaring dus uit vol vertrouwen staat de doos nog dicht in de gang

Klantvriendelijk en de service is top

Supergoede service

Makkelijk te bestellen, snelle levering, top qualiteit. Goede prijs....

Snelle levering, goed product

Twee ventilatieroosters besteld en snel ontvangen. Passen goed en zien er goed uit.

Snelle levering, prima materiaal

Snel geleverd en in 1x goed. Prima product voor een redelijke prijs.

hoop dat weer lang mee gaat

geruisloos die oude maakte zoveel lawaai

Produkt en levering was top!

Wij hebben ventilatiedoppen besteld. Dit ging erg makkelijk. De levering was snel en netjes. En de doppen zien er mooi uit. Wij zijn zeer tevreden.

Prijs en product oké !

Gezien eerdere ervaring met het product voor een aannemelijke prijs zijn deze beide oké, dus prijs/kwaliteit verhouding is oké!

Snel en goed geleverd.

Heel fijn om meteen de juiste spullen geleverd te krijgen in korte tijd.

Een tevreden klant!

Eenvoudig te bestellen, vlotte levering en een prima product. Wat wil je nog meer!

snel en goed

omschrijving van product is helder, veel keus , snelle levering .

21 Boylestraat C

Ede 6718XM