Filter

Snel geleverd, goed produkt

Instucbaar frameloos wandrooster besteld. Snel in huis, zodat we er snel mee verder konden. Het resultaat mag er zijn, netjes geworden!

goed snel en goedkoop

snelle levering en goedkoop

Duidelijk en makelijk artilelen zamen te bestellen

Goede en snelle levering

O

Goed product, prima prijs, snel geleverd

Goed product, prima prijs, snel geleverd8

Ondersteuning?

Eerder een rooster besteld en geplaatst. Prima! Ik wenste een tweede maar dan spiegelbeeldig, omdat boven en onder niet gelijk waren. Dat werd na veel uitleg niet begrepen. Gemakzucht? Onwetendheid? Jammer, want er wordt wel erg veel energie gestoken in het geven van een referentie. Dit, terwijl de handeling nog steeds niet is afgerond. Zelfstandig denken lijkt een ondergeschoven kindje te worden.

Snelle, accurate levering. Top.

Kwam ‘per ongeluk’ op website van de ventilatorshop terecht. Had binnen een mum van tijd het gezochte artikel gevonden. Bleek bovendien nog goedkoper te zijn dan bij concurrent. Levering volgde vervolgens zeer snel. Tevreden klant.

Super tevreden over Ventilatieshop.com

Voor mijn nieuwe kookplaat met afzuiging was ik op zoek naar een afvoerbuizen set. De eventueel bij te bestellen afvoerbuizen set is fors aan de prijs en daarom ben ik op zoek gegaan naar een alternatief vanwege de positieve recensies ben ik uitgekomen bij de ventilatieshop. Zelf heb ik een set samengesteld voor 35% van de prijs ten opzichte van de kookplaat leverancier. De levering is spoedig verlopen het materiaal voelt zeer degelijk aan en is eenvoudig met een ijzerzaag op maat te maken in eerste instantie ben ik tijdens de montage begonnen met tape maar ben snel overgestapt op lijmen omdat ik dat toch gemakkelijker vond werken en voor een zeer sterke verbinding zorgt. De prijs kwaliteitverhouding is zeer goed te noemen wat mij betreft een aanrader...

Doorvoer rozet paste precies en werd snel geregeld

Prima ventilator

Mooie geluidsarme ventilator

zeer goede producten

Zeer goede producten, duidelijke productbeschrijving, snelle levering. Heel content!

Snelle levering, product als omschreven.

De verpakking had wel iets kleiner gekund.

Perfect. Super snelle verzending. Goede prijs

Artikel is snel verzonden. Goede prijs. Zeer tevreden

Dubbel

Ik heb een dubbel gevoel bij deze firma. Levering en afhandeling zijn vlot. Nadat ik een Duco pakket wtw unit en voelers had besteld kwam ik erachter dat ik per ongeluk een Co 2 sensor erbij had besteld inplaats van een vochtmeter. Bij navraag bleek omruilen niet mogelijk want het hoorde bij het pakket. Tot mijn verbazing verkopen ze echter deze co2 sensor ook los. Ik vind dit kort door de bocht.

Prima Shop Duidelijke omschrijving en snel geleverd.

Snelle levering, goede communicatie van levering

Snelle levering, goede communicatie van levering

Snel en goed verpakt

Snelle levering, precies het goede product. Moet nog gemonteerd worden.

perfect

eenvoudig te vinden, te bestellen en dezelfde dag geleverd. En dat vlak voor Kerst!

Goede kwaliteit en snel geleverd

goede prijs en snelle bezorging

goede prijs en snelle bezorging

Snelle levering. Goede kwaliteit

Zelfs vlak voor kerst snelle levering van mijn bestelling!

Mijn ervaring met Ventilatieshop was uitstekend, zowel het bestellen als het retourneren verliepen p

Ik heb recentelijk een uitstekende ervaring gehad met Ventilatieshop. Zowel het aankoop- als het retourproces verliepen soepel en naar volle tevredenheid. Vanwege deze positieve ervaring ben ik van plan vaker bij Ventilatieshop te bestellen. Met vriendelijke groet, Sherwin

Snelle levering.

Mooi product en goede service!

Twee wallflows (instucbare ventilatieroosters) aangeschaft. In beginsel vond ik ze erg duur, maar gezien plafondsituatie kon ik niet anders. Echter, na verwerking van het product is het het dubbel en dwars waard. Het is een erg Mooi product, goed te verwerken en het eindresultaat is prachtig. Kwaliteit is nu eenmaal wat duurder

Vlot besteld, snel geleverd

21 Boylestraat C