Filter

goede prijs en snelle bezorging

goede prijs en snelle bezorging

Snelle levering. Goede kwaliteit

Zelfs vlak voor kerst snelle levering van mijn bestelling!

Mijn ervaring met Ventilatieshop was uitstekend, zowel het bestellen als het retourneren verliepen p

Ik heb recentelijk een uitstekende ervaring gehad met Ventilatieshop. Zowel het aankoop- als het retourproces verliepen soepel en naar volle tevredenheid. Vanwege deze positieve ervaring ben ik van plan vaker bij Ventilatieshop te bestellen. Met vriendelijke groet, Sherwin

Snelle levering.

Mooi product en goede service!

Twee wallflows (instucbare ventilatieroosters) aangeschaft. In beginsel vond ik ze erg duur, maar gezien plafondsituatie kon ik niet anders. Echter, na verwerking van het product is het het dubbel en dwars waard. Het is een erg Mooi product, goed te verwerken en het eindresultaat is prachtig. Kwaliteit is nu eenmaal wat duurder

Vlot besteld, snel geleverd

Levertijd niet gehaald

Was zonder enig bericht niet op tijd verstuurd. Werd niet meegedacht toen we vroegen of het met spoed verzonden kon worden.

Matig omdat het bestelde niet werd verstuurd

Mijn bestelling was ergens blijven liggen, nadat er eerst werd gezegd dat bestelling al verzonden was.

alles conform afspraak

Mondeling advies praktisch, bestellen gaat makkelijk, levering op het uur precies

Snel geleverd uit voorraad

Gasten hebben er verstand van

Had iets anders in gedachten, maar na overleg met hen op iets anders uitgekomen ?

super en snel goed verpakking

Dit is de 2 keer voor en klant en kan het kompleet installeren .

Mooi product, zeer snelle levering

Product ziet er uit zoals op foto. Het is een mooi, solide product. Erg blij mee!

Snelle levering en goede service zelfs geatis retourneren

Hoge kwaliteit ventilators

Mijn bestelde ventilator werd netjes op tijd bezorgd en ziet er uit als een hoogwaardig apparaat!

Komen de afspraken na

Prima spullen

Al mijn oude wit ronde ventilatieroosters vervangen voor mooie roosters. (wit en goud)

Geweldige site

Na betaling direct een mail wanneer het pakket bezorgd wordt, Prima ontvangen en we zijn er blij mee

Vlotte verwerking van de order

Product goed beschreven en voldoet daarmee ruimschoots aan de verwachtingen

Snelle levering mooi product

Korte eenvoudige ervaring

Alles kwam snel en optijd. Weinig intreassante ervaring verder. Gewoon goed.

Prima product, snel geleverd!

Helemaal zoals het hoort.

zeer eenvoudig

het is een makkelijke site. snelle levering en goede communicatie! bedankt!

Snelle levering, goede prijs en kwaliteit

Afgelopen jaren al diverse keren spullen bij deze onderneming gekocht. Nooit teleurgesteld geweest en onder de indruk van de service die ze leveren. Ook leuk om eens te kijken in de showroom en ventilatoren met elkaar te vergelijken in de praktijk.

Prima bedrijf en deskundig

Fijn bedrijf, deskundige mensen die de tijd voor je nemen. Soms wel lang in de wacht.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM