Filter

Fantastisch ,overzichtelijk ,snel en niet duur

Zeer prettige webshop duidelijk veel keus en scherpe prijzen en vooral snel geleverd met duidelijke communicatie.

Makkelijke site en snel geleverd

Super !

Super kwaliteit

De kwaliteit is boven mijn verwachting. Mocht ik weer wat nodig hebben dan ga ik natuurlijk bij VENTILATIESHOP.COM winkelen.

Wat is afgesproken wordt uitgevoerd

Na eerst informatie gevraagd te hebben werd opdracht perfect uitgevoerd. Ventilatie rooster was zeer goed verpakt

goede service

correcte aflevering

Goede en snelle service

Zaterdag besteld en maandag tegen de avond met goede levering geleverd.

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering van kwaliteitsmateriaal.

Goede betrouwbare partij

Goede dienst en altijd telefonisch beschikbaar voor vragen. Levertijd naar behoren en kwalitatief en aanrader.

Snel besteld geleverd

Snel besteld,snel geleverd, netjes bezorgd en verpakt.

Netjes geholpen

Supersnel, superservice

Supersnel, superservice

Website overzichtelijk en producten snel in huis

Ik ben tevreden met wat ik gekocht heb.

Ventilatieshop. com is een goed service. Mijn bestelling wordt na een dag goed ingepakt en bezorgd. De kwaliteit van het product is ook heel goed.

netjes op tijd geleverd

netjes op tijd geleverd

Makkelijk en snel verzonden

Duidelijke omschrijving op de website en snel verzonden.

Ruime keuze snelle levering

Had snel iets nodig ivm lekkage Via deze webaanbieder snel bij de juiste artikelen Levering nog dezelfde dag !

Ik had een artikel dubbel besteld (eigen fout). Hierover gebeld, fijn gesprek gehad met info over teruggave. Artikel teruggestuurd en geld teruggekregen. Bedankt

Overzichtelijke site, snelle levering.

Prima.

Snelle verzending, goed verpakt

Snelle verzending en goed verpakt.

Zeer snelle leveringen en ook verwerking bij retour zendingen.

Zeer snelle leveringen en ook verwerking bij retour zendingen. Tot nu toe is alles direct leverbaar wat wij bij onze nieuwbouw nodig hebben. Zeer goede ervaring met de afdeling klantenservice kan een ander een voorbeeld aan nemen, niets is te veel.

Werkt prima en gemakkelijk te monteren en af te stellen.

Prima afzuig ventilator. gemakkelijk te monteren en af testellen. levering kwam op de afgesproken tijd.

Snel geleverd, En netjes geprijst!

Snelle servive

Te gek