Via communicatie per mail goed op de hoogte. Levering mooi op tijd en de ventilator werkt zeer naar behoren. Installatie erg simpel.
Goedemorgen, Bedankt voor uw positieve feedback! Het is geweldig om te horen dat de levering mooi op tijd was en dat de ventilator naar behoren werkt. We streven ernaar om onze klanten goed te informeren en een soepele installatie te bieden. Mocht u nog vragen hebben, staan we altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Dave Klantenservice
Dakdoorvoer van ubink besteld bij ventilatieschop.com.Prima prijs en zeer snelle levering.Prima verpakt en alles compleet geleverd.Overzichtelijke website en heel veel keus in ventilatie artikelen.
Beste, Bedankt voor uw positieve feedback over de Ubbink dakdoorvoer! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de prijs, de snelle levering en de verpakking. Mocht u toch nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, dan helpen we u graag verder! Met vriendelijke groet, Dave Klantenservice
Mooie kwaliteit snel geleverd
Beste klant, Bedankt voor uw feedback! Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit en de snelle levering. We streven ernaar om onze klanten altijd de beste service te bieden. Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd bij ons terecht. Met vriendelijke groet, Dave Klantenservice
Ventilatieshop denkt goed mee over wat de beste optie voor je is. Dit doen ze snel en zeer vriendelijk. Ook als je iets wilt terugsturen zijn ze zeer hulpvaardig.
Beste klant, Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u snel en vriendelijk geholpen bent en dat ons team goed meedenkt over de beste opties. Het is belangrijk voor ons dat het retourneren van producten ook soepel verloopt en dat u daarbij goed ondersteund wordt. Mocht u nog vragen hebben, staan we altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Dave Klantenservice
2 keer een afzuiging besteld voor prieel met buitenkeuken BBQ. Prima advies voor de juiste afzuiging m.b.t. capaciteit, geluid, en montage. En beide systemen werken prima.
Beste klant, Bedankt voor uw positieve terugkoppeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met het advies over de juiste afzuiging voor uw prieel met buitenkeuken BBQ en dat beide systemen uitstekend werken. Met vriendelijke groet, Dave Klantenservice
Wat ik nodig had was snel beschikbaar. Kiezen van levermoment ook mogelijk, dat is heel prettig. Een suggestie mijn bestelling had ook gepast in brievenbus verpakking, dat is meer duurzame keuze.
Beste klant, Dank u voor uw feedback! Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle beschikbaarheid en de mogelijkheid om het levermoment te kiezen. We waarderen uw suggestie voor een meer duurzame verpakking! Mocht u nog vragen of suggesties hebben, dan horen we dat graag! Met vriendelijke groet, Dave Klantenservice
Kabeldoorvoer dubbelwandig - Bitumen 100 mm keurig geleverd en prima kwaliteit
Beste, Bedankt voor uw positieve reactie over de kabeldoorvoer dubbelwandig - Bitumen 100 mm! We zijn blij te horen dat het product keurig is geleverd en van prima kwaliteit is. Mocht u nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, staan we altijd voor u klaar. Voor meer informatie over het product kunt u terecht op onze website: https://www.ventilatieshop.com/kabeldoorvoer-geisoleerd-100mm-bitumen/ Met vriendelijke groet, Dave Klantenservice
Goede ondersteuning bij het verwerken van de materialen
Goedemorgen, Bedankt voor uw positieve feedback! Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met de ondersteuning bij het verwerken van de materialen. Mocht u nog vragen hebben, staan we altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Dave Klantenservice
site was duidelijk
Beste klant, Bedankt voor uw feedback! We zijn blij te horen dat u onze site duidelijk vond en dat alles prima geregeld was. Mocht u toch nog vragen hebben, staan we uiteraard voor u klaar! Met vriendelijke groet, Dave Klantenservice
Levering snel door de winkel verstuurd, maar bezorgen is onderdeel van de dienstverlening en de bezroging was superslecht. De PostNL bezorger heeft gelogen dat ik niet thuis was en heeft het pakket direct naar een afhaalpunt gebracht.
Beste klant, Het spijt ons te horen dat uw bezorgervaring niet naar verwachting was vanwege de bezorger van PostNL. We waarderen uw begrip dat wij het pakket snel hebben verstuurd. Helaas kunnen we de acties van de bezorgdienst niet direct beïnvloeden. We hopen dat volgende ervaring met bezorging beter zal zijn! Met vriendelijke groet, Dave Klantenservice
Enkele dagen in gebruik,nog weinig ervaring!
Beste klant, Bedankt voor uw feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe afzuiger. Ondanks dat u nog weinig ervaring heeft, hopen we dat het product aan uw verwachtingen blijft voldoen. Met vriendelijke groet, Dave Klantenservice
Snelle levering en een duidelijke webshop
Goedemorgen, Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en de duidelijkheid van onze webshop. Met vriendelijke groet, Dave Klantenservice
Eigenlijk een beetje aparte zin maar bevat wel heel ver waarheid! We hebben een kleine douche en een klein doucheraam die je als het koud is niet zover open zet! En nu dankzij deze ventilator hoef je deze niet meer open te zetten dus lekker warm afdrogen!
Beste, Bedankt voor uw enthousiaste feedback! Wat fijn om te horen dat de ventilator zo goed werkt in uw kleine douche en dat het raam niet meer open hoeft. Met vriendelijke groet, Dave Klantenservice
Makkelijk bestellen en leverantie!
Beste klant, Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat het bestellen en de levering soepel zijn verlopen. Mocht u nog vragen hebben, staan we uiteraard voor u klaar. Met vriendelijke groet, Dave Klantenservice
Hele fijne partij, goede kwaliteit van producten en goede service
Beste, Bedankt voor uw lovende woorden! We zijn blij te horen dat u onze snelle en correcte reacties waardeert, evenals de kwaliteit van onze producten en service. Mocht u nog vragen hebben, dan horen we dat uiteraard graag! Met vriendelijke groet, Dave Klantenservice
De ventilator was gemakkelijk te installeren. De capaciteit valt wat tegen maar is acceptabel.
Beste klant, Bedankt voor uw feedback. We zijn blij te horen dat de installatie van de ventilator gemakkelijk was. Het is jammer dat de capaciteit niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet. We kijken en denken graag met u mee over hoe u de situatie zou kunnen verbeteren of wat er aan de hand is. U kunt ons bereiken op [email protected] We helpen u graag! Met vriendelijke groet, Dave Klantenservice
We zijn blij met het ventilatie rooster past perfect op de plek waar deze hoort. Snelle en nette levering.
Goedemorgen, Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat het ventilatierooster perfect op de juiste plek past en dat de levering snel en netjes is verlopen. Met vriendelijke groet, Dave Klantenservice
Voor mijn Brinks hetelucht verwarming nieuwe vloerroosters besteld met verstelbare luchtuitstroom. Mooie roosters, strak van design en prima prijs kwaliteit verhouding. Die gaan er straks super mooi uitzien bij onze nieuwe vloer!
Beste, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de nieuwe vloerroosters voor uw Brinks heteluchtverwarming! Mocht u nog vragen hebben, staan we graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Dave Klantenservice
Levering conform verwachting
Makkelijk zoeken in de webshop door uitgebreide info, volgende dag al geleverd. Ook een linkje met de handleiding voor montage krijg je van te voren doorgestuurd. Super tevreden over de Ventilatieshop.com.
Beste klant, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze webshop! Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Snelle levering en prima product. Retour zending snel verwekt
Toen ik met de vraag kwam wat ik nodig had voor de afzuiging onder mijn overkapping voor boven mijn bbq wisten ze direct wat ik nodig had. Ook met de service achteraf werd ik snel en vriendelijk geholpen!
Beste klant, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over ons! Fijn om te horen dat we u goed hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Monja Klantenservice
Levering conform bestelling
Goedemorgen, Bedankt voor uw feedback! We zijn blij dat de levering conform uw bestelling is verlopen. Mocht u nog vragen hebben, staan we uiteraard voor u klaar. Met vriendelijke groet, Dave Klantenservice
Ik ben via email prima geholpme om het probleem met woonhuisventilatie via ORCON MVS-15R op te lossen en het bestelde origineel insteller was zeer snel geleverd.
Beste klant, Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u via e-mail goed geholpen bent met uw woonhuisventilatie en dat de originele ventilator/regelaar snel geleverd is. Mocht u nog vragen hebben, staan we uiteraard voor u klaar. Met vriendelijke groet, Dave Klantenservice
Duidelijk overzicht. Artikel ook netjes geprijsd. We gaan in de toekomst meer meer met jullie doen
Goedemorgen, Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met het duidelijke overzicht en de nette prijsstelling van de artikelen. We kijken ernaar uit om in de toekomst meer voor u te mogen betekenen. Mocht u nog vragen hebben, staan we uiteraard voor u klaar. Met vriendelijke groet, Dave Klantenservice
21 Boylestraat C
Ede 6718XM