Filter

Goed en degelijk product.

Mooie roosters, keurig en goed verpakt afgeleverd.

Niet alles in het pakket, nalevering via andere dienst dagen later

Bestellen ging soepel, bij ontvangst vleek niet alles in de doos te zutten terwijl dit wel moest. Nalevering is gedaan via een andere dienst dus ipv dag erna alles in huis nu een week onderweg. Reden om hier te bestellen was juist snel de klus te kunnen klaren.

Helemaal top

Prima kwaliteit, snelle levering!

In één woord: TOP

Snel, netjes, goede prijs kwaliteit

Duidelijk en snel

Duidelijke website en snel verzonden. Een aanrader

Snelle verzending

Top.

Klantenservice uitstekend, bezorging liet op zich wachten

Latere levering is waarschijnlijk veroorzaakt door de pakket besteller. Klantenservice heeft hier wel werk van gemaakt. Goed telefonisch bereikbaar en servicegericht bedrijf.

Verkeerd geleverd

Koppelbus voor spiro geleverd. Maar voor hulpstuk besteld

Duidelijke webshop

De overzichtelijke webshop maakte mijn keuze makkelijk. Er werd snel en goed verpakt geleverd. De informatie over de voortgang van de levering is perfect. Ik vind het wel vervelend dat de reclame van de ventilatieshop overal opduikt als ik over het web surf, maar zo gaat dat nu eenmaal.

Enkele keren onderdelen besteld en steeds netjes ingepakt en snel geleverd. Zeer tevreden!

Super snel geleverd!

Eenvoudig bestelprogramma en super snel geleverd!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Ik had het product snel nodig en ik heb toen voor de optie gekozen: Dezelfde dag levering voor 0,99. Product werd snel aan het begin van de avond bezorgd.

Overzicht in de website

Goed overzicht op de website. Snel geleverd en niet duur

Goede keus

Zeer tevreden nieuwe klant.

Ventilatiebox besteld en eerst telefonisch info ingewonnen. Keurig geholpen en daarna de handel besteld. De volgende dag afgeleverd door PostNL. Maw zeer tevreden en vwb aftersales nog geen ervaring

Snelle levering en zoals besteld

Snel geleverd en zoals besteld dus tevreden .

goede beschrijving en vlotte levering

3 dagen tussen besteld en geleverd aan huis. Prima ventilatie afzuiging voor badkamer en vrij geruisloos

Perfecte afhandeling

Goede en snelle afhandeling

Fantastische communicatie en snelheid van leveren; DEZELFDE DAG !!!

Fantastische communicatie en snelheid van leveren; DEZELFDE DAG !!!

Zeer triest

Product al bijna 2 weken onderweg. Klantenservice reageert niet meer maar wel vragen of ik de afterpay will betalen. Triest gewoon!!!!!

Slechte klanten service

Ik plaatste een bestelling in het weekend en kwam erachter dat dit maat niet goed was. Netjes een mail gestuurd met het verzoek de bestelling te annuleren. En een nieuwe bestelling geplaatst. Eerst krijg ik een mail dat ik het maar terug moet sturen en pas veel later krijg ik een bericht dat me bestelling wordt verzonden. Wat een *** bedrijf!

Perfect geregeld

Perfect geregeld en snel

na bestelling zeer vlot geleverd en geinformeerd.

Snelle levering en goede informatie

21 Boylestraat C

Ede 6718XM