Filter

nvt

uitblinken door eenvoud

Eenvouding zoeken, bestellen en betalen. Meer hoeft echt niet. Hier dus goed geregeld.

Super bedrijf

Goed werkende en duidelijke webshop. Veel keus en uitleg. Prima prijs prestatie verhouding. Snelle levering met daarbij een extra toegevoegde duidelijke handleiding.

Perfecte hulp / advies en snelle levering. Product voldoet ruimschoots aan de geschepte verwachting

Ik heb nog niets binnen hoe kan nu al een oordeel kan geven en moet herschrijven

Hoe kan ik nu oordeel geven als gisteren besteld heb en komt vanavond binnen , wat is dit voor raar manier van werken. Er wordt nu gevraag of deze slecht ervaring bij wil stellen dit ook raar gang van zaken . Deze avond zijn de spullen binnen gekomen volgens afsprak dus van 1 naar een 6 . Het is onbetrouwbaar dit soort en doe afbreuk aan objectieve tijd

Prima materiaal, goede service

Heel vriendelijke klantenservice bij vraag om informatie.

Keurig en op tijd geleverd

Was goede ervaring. Zoeken op de site wel wat lastig soms. Je kent de vaktermen niet. Maar los daarvan. Keurig allemaal.

Snelle levering en duidelijk uitleg van bestellen.

Snelle levering En alles keurig aangekomen

Goed en snel

Goed en snel

toppers!

top!! supersnel geleverd en mooie kwaliteit.

Snelle en correcte levering, en uitstekende kwaliteit

Snel en correct

Zie boven

mijn ervaring is prima

Heb gebeld goed advies gelijk besteld mijn dank daarvoor

Online sales zoals het hoort

Breed assortiment en heldere website. Super snel geleverd door dedicated koerier

Uitstekend geholpen aan de telefoon om het juiste product te bestellen.

alles correct geleverd.

alles correct geleverd.

Snel geleverd, voldoet aan de verwachting.

Snel geleverd, voldoet aan de verwachting.

Goed advies, en prima spullen !

Ik was op zoek naar een plafonventilator , maar kwam er zelf niet helemaal uit. Foto’s van de situatie gemaakt en opgestuurd, prima advies retour gekregen.

Lange levertijd

Goed materiaal maar niet de beloofde levertermijn.

heel snel geleverd binnen 24 uur

netjes op tijd geleverd

Prima ervaring behulpzaam en gemakkelijk.

Prima ! Verkeerd besteld , geen probleem en retour telefonisch nieuwe producten besteld en keurig afgeleverd. Verzenden mag alleen wat sneller .

Een zeer correct werkend bedrijf met fantastische service

Ik was op zoek naar een goed en gemakkelijk aan te sluiten ventilatiesysteem achter onze pelletkachel voor de warmte verdeling in huis. Een duidelijke website met overzichtelijke keuze, en een zeer vlotte levering. Kortom, een bedrijf met prima materiaal en een geweldig stukje service !!!

zwaar klote,nog steeds

Wordt verstuurd en geven de oorzaak bij post nl en het zou daar nu al een week liggen kan me niet voorstellen dat het daar een week ligt. na deze review te geven kreeg ik een mail dat er iets fout was gegaan en dat er dezelfde dag een andere zou worden verstuurd. dit is nu drie dagen geleden weer geen ventilator top bedrijf

Prima correcte en snelle levering

21 Boylestraat C

Ede 6718XM