Filter

Geen klachten over levering

De luchtafzuig installatie was netjes op tijd, de mails om ons op de hoogte te houden over de levering, voldoende en het apparaat doet wat het belooft, geruisloos de lucht afzuigen! Als er dan 1 minpuntje genoemd mag ...de doos òm de doos van het apparaat, was wel heeeel groot en met veel plastic gevuld. Natuurlijk is het de bedoeling om het gekochte netjes en heel te leveren, dat begrijp ik!

Snel en goed

Snelle levering 1 opmerking: het rubber van de afzuigkaproosters ( ja, 2 gekocht) is wel bijzonder krapjes en maakt montage er niet handiger op

Uitmuntende service

Tweede aankoop bij dit bedrijf, dit keer had ik naast een product ook advies nodig. Enkele foto's opgestuurd en het probleem m.b.t. de keukenafzuiging uitgelegd en vervolgens goed advies gekregen en aan de hand daarvan het benodigde onderdeel besteld. Goed geprijsd, bestelling was ook snel binnen, het probleem is helemaal verholpen. Top.

Snelle levering goede prijs/kwaliteit

Snelle levering, correcte communicatie.

Ondanks een product licht beschadigd te hebben ontvangen, werd dit direct netjes opgelost en ben ik daarover zeer te spreken. Reactie binnen 1 dag.

Zeer tevreden over plafond ventilatie.

Goede en correcte levering pakket.

Goede kwaliteit en snelle levering

Super ervaring

opzich goed maar ook niet super

Heb een ventilator besteld in het zwart maar kreeg een witte gelukkig ben ik niet de moeilijkste en wou ik de badkamer afmaken maar vind als je een zwarte besteld dat je geen witte hoort te krijgen

prima,

snel en accuraat

Keurig

Snelle en nette verzending. Fijn

Zoals je van een professionele partij mag verwachten, goed geïnformeerd tijdens proces, op tijd en snel!

Heel erg prettig!

Bij vragen wordt je prettig en kundig te woord gestaan!

Prima ventilator

Prima levering en aankoop

Zeer goede en snelle afhandeling van mijn bestelling

Top snel werkt goed ziet er mooi uit .

Helemaal prima. Spullen zoals verwacht

Besteld en de artikelen waren precies zoals omschreven.

Prefect geleverd op gewenste dag !

Prefect geleverd op gewenste dag !

Besteld en geleverd wat ik wou hebben

Besteld en op tijd geleverd, aanrader

Prima levering

Snelle levering en goede hulp

Wat wij hadden uitgezocht was snel geleverd, alleen bleken wij het verkeerde besteld te hebben. Na contact met de klantenservice gezocht te hebben prima geholpen het juiste product te vinden en retourneren van de andere producten in gang gezet.

Prima.

Prima geregeld !

Helemaal top

De ventilator kwam nog dezelfde dag binnen. Keurig op tijd!!! Prijs/ kwaliteit prima

Snel, goed, goede prijs

Uitgebreide en informatieve website. Goede prijs. Snelle levering. Goede kwalieit.

Perfecte en snelle service

Had een badkamerventilator besteld, binnen enkele dagen had ik mijn bestelling netjes ontvangenzoals beloofd!!

21 Boylestraat C

Ede 6718XM