Filter

Uitstekend en snel

Goede productbeschrijving en snelle levering.

Snel en voordelig

Vorige bestellingen waren beter afgehandeld

Heb hier al meerdere malen besteld. Niet zonder reden want prima assortiment en prima prijs en snelle levering. Deze keer viel het toch wat tegen. De belofte vandaag voor xx uur bestellen morgen in huis kon niet echt waar gemaakt worden. Twee en drie werkdagen later ook zelfs niet. Kan gebeuren maar wat mij vooral stoort is dat men de “schuld” bij Postnl legt. Dat klopt gewoon niet. Dag na bestellen had ik nog geen trackingcode en verzendbevestiging. Dus gemaild en kreeg als reactie dat alles heel druk was bij Postnl. Pas een dag later werd het aangemeld bij Postnl maar dat zegt niet zo veel als ze het niet weg brengen naar of op laten halen door Postnl. Overigens heb ik die week bij meerdere shops besteld waarbij het wél de volgende dag bezorgd werd door Postnl. Dussss.... En normaal geen groot probleem maar had nu e.a vrij snel nodig. Dan is vier dagen later best lang anno 2021.

In alle opzichten TOP!

Prima webshop, snel en vakkundig geleverd. Bestelde artikelen zijn van prima kwaliteit.

Zeer vlot geleverd en keurige prijs.

Helaas werd de ventilatorklep een dag te laat geleverd. Ik had niet gekozen voor kpn, wat een euro goedkoper was, maar voor de dag na bestelling en dat lukte blijkbaar niet!!!!! Dus dat was voor jullie een minpunt. Ik zou die extra euro terug willen hebben want er is niet aan de voorwaarde voldaan. Ik hoop dat u begrijpt wat ik bedoel. Mvrgrt Jakob d postma

Materiaal besteld. Bij aankomst bleek echter het lijnrooster beschadigd te zijn. De volgende dag sávonds is een vervangende unit geleverd. Prima service.

Uitstekende service

Alles klopt

Prima product.

Prima product,ziet er goed uit snelle punctuele levering

ok

Ik heb onderdelen besteld die achteraf niet op elkaar pasten. Het ging om een verloopstuk en een ventilator. Ik bleek achteraf nog een verloopstuk/pasring nodig te hebben om een verloopstuk aan te sluiten...

Goed product, stipte en snelle levering.

Tevreden van product en levering!

Snel geleverd en goed product.

Zeer tevreden.

Snel en correct

Een eenvoudig luchtrooster werd snel en correct geleverd. Ook de prijs was goed

Ventilator is top

Ventilator doet zijn werk prima en dat voor die prijs. Echt een aanrader!!!

Snel en efficiënt besteld en juiste product snel afgeleverd: kortom: top!

Heel tevreden

Prima bedrijf met goede materiaal

Materiaal ok. Snelle levering

Het bestelde materiaal was ok. Gegevens op de site waren duidelijk. Snel geleverd zonder gedoe

goede service

In deze tijd van Corona, heb ik via de ventilatieshop alles kunnen bestellen wat ik nodig had, levering was de volgende dag bij mij.

Goede kwaliteit en uitstekende hulp

We kregen de ventilator niet meteen correct aangesloten. Gebeld naar de klantendienst en onmiddellijk het juiste professionele antwoord. Ventilator zuigt goed af en is stil zoals beloofd in de beschrijving

prima webshop

Mijn product werd geleverd volgens de op de website beloofde snelle levertijd.

snelle en adequate behandeling van de bestelling

keurig verpakte onderdelen. Ook in geval van retourzenden een keurige en snelle afhandeling

Kort en krachtig

Selecteer je item, betaal het eindbedrag, volg je pakketje, ontvang volgens afspraak, installeer zoals bedacht en klaar is K.... Simpel, effectief, geen hogere wiskunde, gewoon oké.

geweldige service

zij hebben mij geholpen met de juiste keuze te maken voor het afsluiten van de ventilatieslang in de kookplaat.

Helder en snel

De website is helder waardoor het vinden van het juiste product en het bestellen eenvoudig is. De snelheid van levering is ook helemaal top.

snelle en correcte levering

leuk goedkoop