Filter

Prima, geen klachten.

Ik heb een venrilatierooster gekocht. Het product is wat het beloofd en de shop heeft gewoon op tijd geleverd. Ik kan niets zeggen over de klantenservice want die heb ik niet nodig gehad.

Goed en snel afgehandeld

Verder geen commentaar

In eerste instantie heb ik een regelaar besteld welke bij ontvangst niet bleek te werken in mijn situatie. Na het mailen van de situatie werd mij een voorstel gedaan een andere te bestellen en de eerste te retourneren. Alles werd netjes en snel afgehandeld. ( wel moet ik de eerste nog teruggestort krijgen .... :-)

Top goede service

Had wat problemen met mijn computer. Ging iets niet helemaal lekker met de site en de bestelling. Waarschijnlijk ligt het aan mijn computer. Maar belde om hem snel te annuleren. Dit kon niet meer omdat hij al gepakt en verzonden was. Super snel al eigenlijk vanwege dat het weekend er tussen zit. Ze hebben het wel geprobeerd nog terug gebeld door hun. Voor advies wat ik het best kin doen. Terug sturen en juiste product bestellen. Zo gezegd zo gedaan. Producten snel binnen. En geld snel terug over gemaakt. Kort om goed netjes en behulpzaam top

goede snelle levering

makkelijk te verwerken en goed passend materiaal

goede prijs/ kwaliteit verhouding

snelle levering .

Prima klantenservice

Ik kreeg foutieve levering maar dit werd snel afgehandeld en volgende dag ontving ik de juiste spullen.

Prima levering

Mooi product

Doen wat ze zeggen

Heel goed, snelle levering en goed product.

Super snel

Top levering

Supersnelle levering

Zeer snel geleverd top

Ga zeker meer bestelen als ik iets nodig heb.

Transport bedrijf leverde niet op Texel, maar ventilatieshop zorgde ervoor dat dag later de KPN het wel bezorgde TOP.

Super levering

Volgende dag direct geleverd en een duidelijke site vergeleken met onze groothandels

Overzichtelijk, snel en betaalbaar

Een overzichtelijke site, duidelijke beschrijvingen, snel geleverd en ook nog eens goed betaalbaar. De volgende keer kom ik hier weer terug!

Goed advies

Goed advies op vraag

Snelle en goede levering

Goed en snel de producten die ik besteld had geleverd. Ook degelijk en zo compact als mogelijk verpakt!

Goede kwaliteit en snelle levering

Aanrader

Snel en gemakkelijk

Prima winkel.

Zeer vlotte en snelle service !!!

Zeer vlotte en snelle service. Vandaag besteld - morgen geleverd.

Super snelle levering!

Ik was verrast dat de ventilator dezelfde dag geleverd werd!

Top Produkten met snelle levering

Mooie artikelen met snelle levering.

Super snelle levering en niet duur

Super snelle levering en niet duur