Filter

Snelle levering en betaalbaar

Vlotte levering en communicatie

goede keuze gemaakt

Snelle levering.

Op de website staat dat de ventilatie unit geleverd word met een randaardestekker. Dit bleek niet zo te zijn. Verder zeer tevreden.

Snel en correct geleverd,niets aan te merken

Ik ben tevreden met de bestelling

het is precies zoals ik had verwacht

Goede online bestelling

Goede servies en artikel was de dag erna bezorgd.

Betrouwbaar en goed!

Goede heldere productinformatie maakte dat ik meteen het juiste product bestelde die snel geleverd werd. Tijdens de wachttijd werd ik op de hoogte gehouden over het vervolg. Ook handig waren de suggesties voor extra aankopen die in mijn geval de klus verder vereenvoudigde. Het product(MV) bevalt uitstekend, muisstil en doet wat ie moet doen.

Positief en minder

Werd snel geleverd met een aanvullend blad hoe te installeren. Maar de drie draadjes op de foto hebben een andere kleur dan in werkelijkheid. Drie draadjes te verbinden maar welke met welke . Gebeld en de uitleg was ook duidelijk, twee draadjes zijn ook goed. Tja.

Mooi product en goede en snelle levering.

Nvt

Degelijk materiaal en correcte levering

Degelijk materiaal en correcte levering

Fantastisch.

Snel en compleet geleverd voor een scherpe prijs. Aangenaam verrast door extra toegevoegde documentatie bij mijn producten, waardoor installatie een eitje was. Toppers!

Perfecte service

Levering en ruiling door verkeerd doorgegeven maar is perfect verlopen. Hier geen kosten aan gehad.

heel goed

ruime keuze scherp geprijsd vlot geleverd

Afgeleverd volgens uw voorwaarde en mijn bestelling

Alweer top!

De 2e ventilator die ik hier heb gekocht. Prima afhandeling en levering. De eerste ging na een paar jaar kapot en de garantie afwikkeling verliep toen heel soepel. Daarom nu hier ook mijn 2e Intellivent ventilator besteld.

Snel de juiste producten geleverd

Duideijke website, gemakkelijk bestellen en goed verpakt geleverd

Fijne website en een snelle levering voor een prima prijs.

Fijne website en een snelle levering voor een prima prijs.

Geen geklepper meer

Mooie en vooral stille gevelklep die niet door de wind gaat klepperen. Montage was een makkie en de klep ziet er mooi uit.

Goede en snelle levering!!

Goed en goedkoop

Vlot geleverd, niets op aan te merken.

prima roosters voor een goede prijs

prima roosters voor een goede prijs

Goede voorlichting

Telefonisch goed te woord gestaan en alles correct geleverd. Daarvoor bedankt.

alles naar wens en snel geleverd

alles oke top artikel

een goede en snelle levering

heel tevreden

alles prima geregeld