Filter

Info op webstek niet correct

Volgens de webstek van Ventilatieshop had deze afdekkap een diameter van 125 mm. https://www.ventilatieshop.com/kunststof-kap-110-125/ Na levering bleek deze slechts 110 mm te zijn.

Goede producten, netjes en op tijd verzonden.

Vlotte levering van een mooi product

Werkt prima

Prima webshop

Laatste tijd een aantal bestellingen hier gedaan. Ging steeds vlekkeloos.

Uitstekende service, 's morgens besteld, zelfde avond in huis.

Uitstekende service, 's morgens besteld, zelfde avond in huis.

Prima spullen, op tijd geleverd

Goede producten, voor een nette prijs en op tijd geleverd.

Behulpzaam en snel

Vragen worden goed beantwoord en de juiste produkten snel geleverd.

Prima materiaal en snelle levering

Materiaal besteld, een tweetal ventilatiekappen van RVS voor de doorvoeren naar buiten, en levering was keurig verpakt geleverd. Geheel compleet, dus met randafdichting, pluggen en RVS schroeven.. Een malletje was makkelijk geweest, dus die heb ik voor het gemak zelf gemaakt

Goed geholpen per mail. Goed product gekregen.

Wegens 'geen verstand van zaken' heb ik via mail contact opgenomen met Ventilatieshop. Zij reageerden snel en concreet waardoor ik spullen kon bestellen. Die werden vervolgens snel bezorgd dus dat ging perfect zo!

Duidelijke site, scherpe prijzen en heldere communicatie

Na een korte zoektocht online Ventilatieshop ontdekt. Produkt dat ik zocht werd aangeboden tegen een scherpe prijs. De volgende dag werd het al geleverd: degelijk verpakt en produkt was 100% zoals omschreven. Past perfect, van de eerste keer.

Goed telefonisch advies en prima prijzen!

Ik wist niet zeker of ik het goede produkt had uitgezocht na een miskoop bij de bouwmarkt. De medewerker vroeg goed door en binnen 1 dag werd het juiste artikel al thuisbezorgd. Ben zeer tevreden, ook over de prijs!

Voortreffelijk

Handig zoeken op de website. Goede leverinformatie. Product is zoals verwacht: helemaal goed.

Goed geholpen, snel verzonden

Wij hadden wat beperkte ruimte en dus passen niet alle ventilatoren. Goed geholpen door een medewerker en daar na het product snel in huis. Prima!

Snelle levering en prima producten

Bestelling is snel geleverd en herstel-bestelling, omdat het niet allemaal paste, was er zelfs nog sneller. Ook retourzending is snel verwerkt en retourbetaling is snel ontvangen. Al met al prima. Mogelijk op de website voor niet-professionals iets meer informatie over de materialen. Wat past op en bij elkaar en wat niet. Vandaar de retourzending en de herstel-bestelling.

Goed en snel

Snel en wel

Goed verpakt en snel levering.

Alles best! Bedankt.

Vlinderklep

Goed snel en niet duur

top

Tot nog toe is alles gegaan zoals afgesproken

Snel correct en duidelijk, wat wilt een mens nog meer bij een bestelling

Prima bedrijf snel en correct al alles duidelijk op een fijne site

Goede kwaliteit en snelle levering

goede service

op tijd geleverd en in deze tijd de materialen op een afhaal put afgeleverd zonder er om te vragen. goede keuze

Top snelle levering.

Duidelijk product beschrijving. Prijs technisch goed.

Uitstekende website, snelle levering en goede service.

Alles wat je nodig hebt vind je hier en wordt snel geleverd.

Bestelling keurig op tijd geleverd

Product makkelijk kunnen bestellen en keurig de volgende dag geleverd.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM