Filter

perfecte shop

Snelle levering, kwaliteit spullen en niet duur

Gewoon goed

Ondanks het feit dat de retourtermijn was verstreken kon zonder probleem terugzending van verkeerde bestelling plaats vinden.

Heb het nog steeds niet.

Mijn bestelling is nog steeds niet binnen dus tot nu toe een slechte ervaring. Is nu toch eindelijk binnen bleek fout te gaan bij de Deutsche post .

Snel

Het was me van de website duidelijk wat ik bestelde, en ik had het snel in huis.

Gewoon goed alles ging vlot en netjes

Makkelijk de spullen gevonden die ik nodig had en makkelijk en vlot alles binnen gekregen ondanks de drukte bij de post

prima producten voor een redelijke prijs

Snelle levering kwalitatief prima, kosten redelijk

Ruim assortiment, goede levering

Ruim assortiment, goede filters in de webshop en een snelle levering. De doos had wat kleiner gekund, wat zuiniger is in het vervoer. Maar verder prima.

vlotte levering

duidelijke site vlotte levering

geweldig

snelle levering en prima kwaliteit,

Snelle service, prima product

Snelle service, prima product

Prima assortiment en service

Prima assortiment. Alleen 30 graden hulpstukken moest ik elders bestellen. Fijn dat je bij geringe bestelling geen verzendkosten hoeft te betalen. Dat maakt het mogelijk om in kleinere pakketten te bestellen als je beter weet wat je allemaal nodig hebt. In principe goede bezorgservice via PostNL. Alleen het laatste pakket ging hopeloos mis. Was kwijt, niet bezorgd maar achtergelaten op een heel ander PostNL punt ver bij mij vandaan. Er werd wel actief nazorg besteed door de helpdesk van Ventilatieshop. Hulde.

Topbedrijf

Uitstekend geholpen aan de telefoon omdat ik echt advies nodig had. Prima vlotte levering. Alles keurig en veilig verpakt. Een volgende keer weet ik jullie zeker te vinden. Dank!

Goed product

Nette levering en snel.

Bestellen en klaar..

Ventilator kapot...kijk op ventilator naar naam..S&P..heeft het eigenlijk goed gedaan...36 jaar.......dezelfde besteld..is geruisloos....honderd procent...groet van Johan

prima service

Snelle levering, prima verpakt.

duidelijk en snel

Wat wij niet vinden in België vinden wij steeds in Nederland. Goed materiaal en bovendien eerlijke prijs.

Snel en goed!

Alles verliep vlot en correct. Heel fijn!

Goeie snelle service

Betaalbaar en snelle service. Snel opgestuurd en goed verpakt Echte aanrader

Uitstekend, snel geleverd, had de verkeerde diameter besteld, gebeld zending werd tegen gehouden kon nieuwe bestellen, ben nog even in afwachting van creditering betaling verkeerde bestellde product.

Informatie gevraagd bij mijn bestelling en ben zeer goed geholpen , 5 sterren voor dit bedrijf, Dankjewel.

Goede service snel bezorgd

Duidelijke webshop nette prijzen en snel bezorgd

goed geregeld

perfect

Goed produkt

Alleen heb ik de verkeerde gekocht, ik moest die voor een afzuigkap hebben voor buiten

21 Boylestraat C

Ede 6718XM