Filter

Netjes verpakt en super snel geleverd. Ga zo door.

Levering op tijd, product naar wens.

De producten zoals besteld zijn geleverd. Levering goed verpakt en volgens afspraak geleverd. Wij zijn zeer tevreden.

gewoon prima!

ok

Snelle levering. Mooi product. Top winkel.

Duidelijke beschrijvingen. Gunstige prijs. Keurig verpakt. Goed op de hoogte gehouden. Een aanrader!

goede service

top

Netjes geleverd, ruim assortiment

Prima levering van het juiste materiaal.

De ene dag besteld de volgende dag de juiste spullen in huis!

Netjes en tijdig verzonden

Product voldoet aan de verwachting. Netjes verpakt en op tijd geleverd.

Snel en goede kwaliteit

Erg goed verpakt en snelle service. Ik kan HBM aanbevelen. Ook de Video's vind ik prima uitgelegd. Wat ik tot nu toe heb mogen ontvangen is geweldig goed.

Gewoon goed.

Snel en goed geleverd.

Goede service!!

Er miste onderdelen bij onze bestelling, hebben we voor gemaild. En 2 dagen later was het in huis!! Super service!!

Prima product, prima service

Simpel uitzoeken wat je nodig hebt, bestellen en geleverd krijgen. Dat is wat je wilt en hier krijgt.

Tevreden over de levering

Tevreden

Je weet nooit of je er goed aan doet om via internet iets te bestellen bij een onbekende zaak. Niks te klagen. Toen het niet werkte nog contact gehad via telefoon,waarop ik gelijk een email kreeg hoe het probleem op te lossen. Niks te klagen...ze versturen snel...de hulp is ook top

Super snel geleverd

Juiste prijs, snelle levering

Prima materiaal en goed verpakt

Alles was degelijk verpakt en de roosters zijn van stevige en goede kwaliteit

prima webwinkel

prima product en snel geleverd

Goed, snelle levering.

zie boven

Prima, snelle levering.

1 verbeterpunt: Als het bestelde product niet direct leverbaar is, geef dat dan aan als nalevering en niet als vraagteken op de pakbon. Gelukkig was er de klantenservice die een beetje duidelijkheid gaf, al was dat de volgende morgen.

ventielatie pas goed zeer mooi

Super service en excellent bereikbaar!

Helaas ben ik zelf niet zo kundig. Bij ventilatie shop zeker wel!! Dankjulliewel.

Goede duidelijke website. Snel kunnen vinden wat ik nodig had. Levering was zeer snel en netjes verpakt. Kortom als ik weer wat nodig heb kom ik zeker terug.

alles is correct verlopen en daags later afgeleverd waarvoor dank.

zeer correct afgeleverd.

Goede service, snelle levering, goede kwaliteit, netjes verpakt

duidelijke site, snel geleverd, goede kwaliteit.

Mijn ervaring is zeer positief en zou een volgende keer weer bij ventilatieshop.com bestellen.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM