Filter

Klantenservice doet veel moeite om vragen te beantwoorden

Na de eerste keer bellen (om 12 uur) werd ik in de wacht geplaatst en uiteindelijk is de verbinding verbroken. Later terug gebeld want ik had veel vragen. De vrouw deed haar best om alle vragen te beantwoorden maar had te weinig technische kennis en moest het vaak aan haar collega vragen. Zij had wel veel geduld om alles uit te leggen. De website is mooi. Alleen de uitleg over de dak ventilatie opstelling kon nog beter. Deze moet in een 45 graden hoek worden gemonteerd om condensatie tegen te gaan (kans op storing aan de ventilator). De producten worden netjes geleverd en de installatie ging goed.

Artikel is als beschreven en snel geleverd

Duidelijke webshop,

Snel en goed geleverd

Prima ervaring

Snelle levering, alles correct. Product van uitstekende kwaliteit

Alles snel besteld en geleverd, zeker een aanrader!

Geweldige en snelle service

De nieuwe buis ventilator was gescheurd, binnen in de behuizing van de motor ophanging. Na Email contact en een paar foto's is er direct een nieuwe toegestuurd.

Goede snelle levering

Snelle levering, alls goed. Voor retour gaat het minder goed, het verkrijgen van een retour sticker laat op zich wachten

Correcte vlotte levering Ventilator voldoet prima.

Top! Topmateriaal, top verpakt, top verzending, top levering :-)

Nog eens: top !

Meerdere keren besteld altijd prima

Al vaker hier besteld en uitnodiging ontvangen om een review te plaatsen. Dit keer dan maar eens de moeite genomen dat te doen. Prijzen over het algemeen scherp. Leveringen eigenlijk iedere keer gewoon goed en netjes op tijd. Heb hier zelf dus geen negatieve ervaringen en zou hier, als in weer eens wat nodig heb, zonder enige twijfel weer bestellen.

Prima en snel

Alles als verwacht!

produkt oke

Te late levering(kerst drukte)

Top had ik 10 jaar eerder moeten bestellen

Top had ik eerder moeten bestellen mooi op tijd geleverd

Een prettig bedrijf die met je meedenkt

Positief!

uitstekend !!!

snelle en makkelijke afhandeling

Goed en snel geleverd

Gemakkelijke website en snelle levering ook in deze drukke tijd

Snelle levering, snelle antwoorden op mijn e-mails

Erg tevreden over goede info een snelle levering

Deze bestelling was de luxe, ook na plaatsing mag ik dat zeggen!

Zeer professionele website, lijkt een noodzakelijkheid in gegeven omstandigheden maar vind het maar eens op een ander. Volledig assortiment, keuze te over. Betaling en levering OK. Ook na plaatsing, geen enkel negatief punt. Ik mis helaas één afwerkingsstukje (een rozet) en vind het voorlopig enkel bij jullie, bijna gratis, maar helaas komen er dan die verzendingskosten bij...

Perfecte service en Product

Duidelijke site Product voldoet aan productomschrijving. Snelle en goede levering

UItstekend

Snel bezorgd en het goede geleverd

Snelle en goede service

volledig naar verwachting

Snelle levering en apparaat werkt zoals verwacht. Niets op aan te merken

Volgens afspraak geleverd

super snel

perfect, Super snel ( kijken, kopen, en monteren binnen 24 uur)

Super snel

Goede verpakking