Filter

Perfect,keurig op tijd complimenten!

Alles perfect geregeld,fijne dagen gewenst

snelle levering van de gewenste artikelen

top ook met telefonisch contact

Ik had een bestelling gedaan maar zag direct dat ik een verkeerde kleur had besteld. Even gebeld en gelijk recht gezet. Het geld van de eerste order wordt teruggeblikt. De tweede order gelijk geleverd.

Pefect.

Geen opmerkingen. Prima.

Top Service

Na het verzenden van een verkeerd deel snelle reactie en herzending. Top service, zelfs in deze drukke dagen van het jaar.

super snel...

duidelijk...

Snelle levering en prima website

Product gevonden, goede beschrijving en snel geleverd

snelle bezorging/product goed

Zeer tevreden over het ventilatierooster. Beetje prijzig maar was ook een afwijkende maat en elders minder goed verkrijgbaar. Alleen jammer dat er geen passende schroefjes bijgeleverd worden.

Ziet er netjes uit, snelle levering

positief

De prijs voor het product is m.i. aan de hoge kant maar ik heb het niet ergens anders kunnen vinden. het product is netjes geleverd. Geen uitzonderlijke prestaties dus.

Uitstekend, kan niet beter

ik had roosters besteld maar de verkeerde kwam ik achter. Gebeld met jullie, was geen probleem, kon ze kosteloos terug sturen en het geld werd weer terug overgemaakt. Daarna de goede besteld en deze zijn weer perfect geleverd.

Super snelle & fijne online service

Fijne kwaliteit.

Snel en volgens afspraak

Alle ventilatiebuisonderdelen die ik zocht gevonden en exact volgens plan bezorgd.

duidelijke website en snelle bezorging

Duidelijke beschrijving van de specs op de website. Nog even gebeld om wat na te vragen. Goed geholpen. En snel bezorgd.

Snel verzonden, product iets later ontvangen dan de bedoeling was maar dit lag aan de post (december drukte)

ben zeer tevreden.

Goeie club, ze komen hun afspraken na, duidelijk website

heel positief

Snelle levering, goede retourafhaneling

Snel besteld, bezorgd en toen bleek dat ik een.verkeerd product gekocht heb, makkelijke en service gerichte retour afhandeling.

Snelle levering en goede afhandeling van retouren

Snelle levering.

Naar verwachting gekregen. goed ingepakt.

perfect

zeeeer tevreden , zowel over de kwaliteit van het materiaal, de geweldige bezorgdienst, alsook over de zorg die besteed is aan de bverpakking en dat alles er in zit. Perfect, net als de eerste bestelling!

Prima ventilatieroosters, helaas zonder bijpassende schroefjes

Prima ventilatieroosters, helaas zonder bijpassende schroefjes

snelle levering en goed verpakt

prima verpakt, snel geleverd. Jammer dat het sleuteltje waarmee de stelschroeven (nadraaitijd en vochtmeting) kunnen worden ingesteld van kunststof is. Zwak materiaal, was al meteen onbruikbaar.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM