Filter

Snel geleverd wat ik nodig had

Vanwege een herindeling van de CV-ruimte en een nieuwe ventilatiebox had ik wat buizen en bochten nodig. Snel gevonden, makkelijk besteld en de volgende ochtend stond de koerier al voor negenen aan de deur.

Supersnel geleverd

Prima, ruim op tijd geleverd.

snel en korrekt

Goed advies, snelle levering

Zeer correct geleverd

Snel geleverd met een duidelijke uitleg er bij.

Doen wat beloofd wordt

Wilde graag snel mijn product. Afgesproken levertijd werd gehaald. Ondanks de grote drukte toch op tijd. Geweldig.

ik heb nog steeds mijn bestelling niet ontvangen na 14 dagen besteld!

ik heb nog steeds mijn bestelling niet ontvangen

Goed spul en netjes verzonden

Vlugge levering. Ruime keuze

Minder goede start wat betreft levering maar goed opgelost.

Er was een fout gebeurd bij de levering maar is meteen rechtgezet door de correcte producten te leveren. Heel tevreden over de snelle service.

Goede prijs duidelijke site

Goede prijs duidelijke site snelle levering prima kwaliteit

Netjes en doeltreffend

Net personeel, zeer beleefd en alles werd keurig achter gelaten. Snel klaar

Top Ik heb al vaker bij ventilatieshop besteld. Raad ze zeker aan.

snelle levering, goede beschrijving van het product, strakke prijs!

Ik zocht een badkamerventilator voor een klein projectje. Bij mijn vaste leverancier was levering een klein probleem op dat moment, dus wat google'n. Zo op de Ventilatieshop terecht gekomen en er niet meer vertrokken :) Ik bestel mijn ventilatiematerialen steeds bij de Ventilatieshop vanwege het brede assortiment aan materialen, goede beschrijvingen en strakke prijzen. Dat de verzending (zelfs naar België) supersnel verloopt is ook een enorm pluspunt. Een aanrader dus!

Vlotte levering en het toestel is eenvoudig te plaatsen.

Het ophangen vergt wat meet- en monteerwerk, maar is al bij al eenvoudig te plaatsen. Nog even een vaste voeding aanschakelen en je kan het toestel meteen uitproberen doordat de driestandenschakelaar voorgemonteerd is. Een langere kabel zou mooi meegenomen zijn, maar de originele kan je natuurlijk zelf verlengen.

Pakket was compleet en ventilator werkt Goed

Super snelle service en snelle levering

Top, prijs kwaliteit

Bestelling plaatsen en ontvangen binnen de 2 werkdagen. Topservice

top

super service

Werkt super

Goed product, snelle levering ondanks corona.a

Deze shop had als enige het, artikel dat ik zocht. Goed geprijst, snel geleverd en goed te volgen via track & trace. Aangeraden bij vrienden en famillie!

Goed product voor een goede prijs

Mooi spul om onder de eettafel te plakken tegen galm in een ruimte met veel harde materialen

Snelle levering van degelijk materiaal.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM