Filter

razendsnel

even voor middernachtelijk uur besteld. 19 uur later thuisbezorgd.

Prima product en snel afgeleverd

Snelle levering mooi product

Vlotte afhandeling

Uitgebreid assortiment, makkelijk on-line bestellen van benodigde spullen en snelle levering.

Bij ventillatieshop hebben ze een uitgebreid assortiment voor de spullen voor het thuisventileren. Ik kan daar goed terecht voor het 1-op-1 vervangen van mijn bestaande ventilatie. Ik heb zelf bepaald wat ik nodig heb en het is makkelijk zoeken in het assortiment. Ze hebben misschien niet alles, maar veel meer dan in de bouwmarkt. Daarbij is de prijs goed, zo niet beter dan bij andere aanbieders. Ik ben nog niet helemaal klaar en zal zeker nog een keer hier bestellen.

Levert snel en goed

Over het algemeen volgens afspraak op tijd geleverd. Wel eens een bestelling gehad die niet goed ging maar door de klantenservice prima opgelost.

Goed assortiment en snelle levering

Goed assortiment en snelle levering

Geweldig!

Snelle levering, alles klopte. Aanrader!

Correct

Dit is de eerste keer dat ik gebruik maakte van deze site. Goede prijs, snelle service, alles was juist.

top

top gewoon

Snel en precies zoals aangeboden

Goed verpakt en dat alles voor een scherpe prijs. Het hoeft voor mij niet altijd de volgende dag geleverd te worden.

Snel,goed materiaal

Goed materiaal en uitgebreide omschrijving

Goed product.

Goed product. Past goed.

uitstekend

snel en goede materialen

Precies wat ik besteld heb. En snel geleverd!!

Producten als geschreven en snel geleverd

Producten als beschreven goed verpakt en snel geleverd. Met de goede prijs zeker aan te bevelen.

Snel correct geleverd

Duidelijke site en makkelijk te bestellen. Snelle correcte levering

Goede en snelle levering

Twee bestellingen geplaatst en beide keurig en heel snel bezorgd. Breed assortiment en nette prijzen. Betrouwbare zaak. Geen gedoe.

Fijne webshop en goed product.

Overzichtelijke webshop. Ventilator werd snel geleverd en er zat tevens een professioneel uitziende extra handleiding toegevoegd.

Tevreden

Het materiaal is geleverd zoals afgesproken en voldoet aan de beschrijving.

Ideaal

Direct na de levering...gemonteerd En alles werkt goed

Vriendelijk en vlot

Wat kan ik meer zeggen dan dat het artikel dat ik op de website besteld heb correct is aangekomen en vlot is verzonden, en dat de mensen heel vriendelijk waren na een mailtje met een vraag :).

Snel en goed prijs.

Goede en makkelijke web site.

Zeer veel keuze en snelle levering

Mooie website en je kunt de artikelen snel vinden. De prijzen zijn goed en de kwaliteit van de artikelen zijn prima. Over de levering van de artikelen word je goed per mail geïnformeerd. Ook worden de artikelen goed verpakt verzonden. Wij zijn hier zeer tevreden over.

zeer snelle levering, product is goed

hele snelle levering, product is goed. ziet er netjes uit. precies zoals op foto

Bestelling goed verpakt

Mijn bestelling, een badkamerventilator, was zodanig verpakt dat de doos niet veel groter was als de bestelling om onnodig ruimteverlies tijdens de verzending te voorkomen. Men was ook nog zo vriendelijk wat cadeau’s bij te voegen en een goede gebruiksaanwijzing.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM