Filter

Vlugge afhandeling top

Goede vlotte afhandeling vandaag besteld morgen al geleverd top service

ruime keuze, scherpe prijzen

Al een tijdje opzoek naar de juiste maten ,en bij jullie was de keus zeer groot.

Onvoorstelbaar snelle levering

Minder dan 24 u tijd om te leveren van Nederland naar Antwerpen ondanks een aangekondigde mogelijke vertraging. Prijs was ook zeer interessant

alles prima en op tijd geleverd

uitstekend, snel en afdoende

Bestelling simpel te doen en snel in huis. Toppertjes

Alles volgens wens en correct verlopen

Geen opmerkingen.

perfecte service

Overzichtelijke webshop, makkellijk te bestellen. Direct antwoord. Snelle levering.

goede site en correcte levering

- op de site snel gevonden wat ik nodig had - correcte verwerking van bestelling - correcte en snelle levering

Snelle levering goede prijs/kwaliteit verhouding

Super snelle levering en precies wat wij voor ogen hadden

Prima product, snel geleverd.

Bij winderig weer altijd koud in de badkamer. Na aankoop terugslagklep probleem verholpen en nu ook in de herfst/winter lekker warm in de badkamer

Ik zocht een klep op luchtstroom te beperken, online diverse modellen gezien. De prijzen waren onderling erg verschillend, maar bij de ventilatieshop.nl het beste! Online besteld en achteraf kunnen betalen, dat is altijd fijn. Pakketje volgende dag al in huis, verbaast over de goede kwaliteit. Gemonteerd en werkt perfect en heb geen koudestroom vanuit de afzuigkap! Mij advies, hier kan je gerust en veilig bestellen.

Prettig bedrijf. Uitstekende service

Ik heb hele prettige ervaringen met dit bedrijf. Een retourzending werd correct afgehandeld. De communicatie van de medewerkers met de klant is een verademing. Men nam de tijd om uitleg te geven en kwam met goeie oplossingen en adviezen.

Zeer positief

Zoals ik gewend ben van Ventilatieshop.com, duidelijke website, snel geleverd, voor een prima prijs.

Klik, bestel en klaar. Zo simpel kan het zijn. Retourneren? Geen probleem.

Snel goed en goede tracking en tracing

Wederom snelle service

Zeer tevreden een bedrijf die doet wat ie zegt

Praktisch advies, heldere informatie, goede spullen, snelle levering, betaalbaar

Wij zochten een betere ventilatie zonder mechanische bijgeluiden. Naast een praktisch advies is de informatie op de website ook goed, waardoor je zelf kunt nagaan of wat je aanschaft dezelfde doorlaat geeft bij de doorstroming. Geinstalleerd en het resultaat is afdoende.

Levering correct verlopen zoals afgesproken

top

alles op tijd geleverd en goed

Vond alleen de manier van verzenden erg onpraktisch Op de doos staat met grote letters wij verkopen geen lucht maar de doos was extreem groot voor een ventilatierooster van 40 bij 2 cm...... Doos van 100 bij 10 cm

Goede producten, snelle levering. Top!

Supersnelle levering, goede producten en een fijne website. Zeer tevreden.

Mooi product en snel geleverd.

Zeer aan te bevelen. Ook zéér vriendelijke medewerker aan te telefoon. Gewoon Top ! Duidelijke mailing en een goede keuze (postNL) qua pakjesbezorger

Ruimer assortiment dan gemiddeld elders

Alles snel en netjes geleverd

21 Boylestraat C

Ede 6718XM