Filter

Alles OK

nogmaals alles OK

Goede klantenservice

Tijdens het bestellen hadden wij een fout gemaakt. Op de mail werd snel gereageerd en het werd snel opgelost. Ook toen we belden met een technische vraag werden wij goed geholpen; de medewerker nam de tijd en heeft kennis van zaken. Aan deze klantenservice kunnen vele winkels een voorbeeld aan nemen

Tevreden met deze webshop

Makkelijk bestellen en betalen.

Goede service.

Product beschadigd binnengekomen door transport. Klantenservice had meteen een nieuwe verzonden.

beloften strik opgevolgd.

fijne samenwerking

Goed en goedkoop

Zoals altijd goed verpakt en keurig op tijd bezorgd.

Perfect!

Om 10.00 uur besteld, dezelfde dag al in huis

super voorraad

Zeer snel geleverd

Snelle service! Prijs kwaliteit lijkt mij in orde. Goede garantievoorwaarden

prima !

snelle levering en product zeer goed verpakt !

Heel tevreden , professionele materiaal voor een eerlijk prijs !

Heel tevreden van de geleverd materiaal en op tijd geleverd ! Super

Rubber liet een paar keer los bij het monteren verder Ok

Snelle levering en advies, luidruchtige ventilator

Fijne website, zoekt snel, ook een snelle levering van mijn Blauberg ventilator die afsluitbaar is. Ook snelle reactie op een vraag per mail. De ventilator zelf, ik had een Silent 100, zocht een afsluitbare ventilator en vond de Blauberg. Ja het afsluiten met lamellen werkt goed maar wat maakt deze ventilator een herrie! Een afrader, dat kan veel beter als je het vergelijkt met een Silent 100. Ik denk er nu aan om van 2 ventilatoren er 1 te maken, het geluidsniveau is niet acceptabel.

Kijken, kopen, leveren, top

Ik had een plan, zocht en vond snel, bestelde, levering ook snel, fijne ervaring.

snelle service, ventilator goed verpakt afgeleverd

Na bestellen van onderdeel snel verwerkt en netjes afgeleverd

Overzichtelijke website, snel geleverd.

lang moeten wachten op levering

Een week lang van kastje naar de muur gestuurd.

Prima kwaliteit

Vlot geleverd van kwalitatief goed spul voor een redelijke prijs

een levering met een kleine vertraging

levering met een kleine vertraging, zal wel aan de drukte bij de pakjesdiensten liggen zeker.

Helemaal OK

Snelle levering, de juiste spullen, nette nalevering. Alle goederen uitstekend verpakt!

Beter ervaring kan je niet hebben

Alles was zeer perfect verlopen.

Scheelde ff 200% met de bouwmarkt Fijn dat er zulke complete webshops bestaan met eerlijke prijzen

Top bedrijf

Snelle levering Bij problemen wordt het netjes opgelost

Prima product, snel geleverd !

Mooie stille ventilator, gekocht vanwege een slechte ervaring met een ander merk bij een leverancier elders. Snel geleverd en produkt is beter dan ik verwacht had.

Bestelling en levering ging vlot. Goed verpakt en extra informatie/tips voor montage zat extra bij de verpakking.

21 Boylestraat C

Ede 6718XM