Filter

Kwaliteitsproducten met een supersnelle service!

Nu voor de derde keer een bestelling gedaan en wederom ales goed geleverd en razendsnel! Voor €0,99 extra dezelfde avond geleverd is een top service van Ventilatieshop.com

Snelle reactie.

Snelle levering, alleen niet zoals ik het verwacht hebt, helaas terug moeten sturen.

Snelle levering, goede prijs

Makkelijke website, snel geleverd, gunstige prijs

Vlotte en snelle service

uitstekend

Compleet en snel

Duidelijke site, veel keuze. Goede zoek machine. Producten zijn snel geleverd en met zorg ingepakt

Perfecte service en levering

Gewoon super,m

Prima producten en snel geleverd

Goede producten, komen overeen met beschrijving op de site en prijsniveau is netjes. Goede, snelle levering die netjes ingepakt was.

Snel, simpel en niet duur

Mooi assortiment, snelle levering en voor slechts EUR 0,99 een zeer snelle levering.

Duidelijke en heldere website. Product is netjes verpakt. Aflevering volgens afspraak. Dus daarom in een woord TOP Bedankt

Fijne webshop met veel keuzemogelijkheden

Snelle levering, prima verpakt en een prima kwaliteit geleverd.

Goede levering

Netjes geleverd en nog met extra aansluit infoblad

Goed assortiment en prijzen

Alles perfect geregeld en geleverd

fijne online shop om zaken mee te doen

Top!!

Top!!

Alles volgens wens!

Top geregeld

Snelle verzending, goede retour afhandeling.

Zoals het hoort

uitstekend

mijn ervaring met vertilatieshop was de eerste keer. Ik was zelf bij een verkeerd product aan het kijken en de medewerker aan de telefoon deed mij perfect helpen welk ik wel nodig had. Goede service. Ik had gekozen voor het dezelfde dag laten bezorgen, en dat is ook gewoon goed. Een vriendelijke jongeman stond met het pakketje aan de deur, zelfs eerder dan in de mail aanstond gegeven. Een perfect bedrijf, met goede service.

Prima prijs, goed spul fijn bedrijf.

Goede kwaliteit, snelle levering.

goed en betrouwbaar

snel en makelijk

Goede prijs en levering volgens afspraak

Website is redelijk overzichtelijk. Had wel graag concrete suggesties gezien zodat je precies weet wat bij elkaar hoort was makkelijker met bestellen. Zending kwam precies binnen zoals beloofd.

Heel goed! Gewoon snel gedaan wat ze moesten doen

Naast goede afhandeling ook een prima site

Goed product, makkelijk te bestellen

De bestelling was makkelijk en snel geleverd. De ventilator was makkelijk te installeren en werkt prima. Zeker een aanbeveling waard!

Snelle en perfecte levering

Snelle en perfecte levering