Filter

Snelle en goede levering

heel goed

heb de ventilator heel snel ontvangen

Eenvoudige bestellen, snelle levering.

Ik kon snel het juiste product selecteren en bestellen. Levering verliep snel en ook factuur volgde onmiddellijk. Prima dus.

Prima geleverd.

Alleen Post.nl leverde zonder reden niet aan huis maar op centrale afhaallocatie waar het pas na 4 dagen werd afgeleverd. Beter met andere bezorger te werken.

Product zoals omschreven

Duidelijke beschrijvingen van het product. Levering netjes en binnen de aangegeven periode.

Bonema Montage

Snel geleverd . Ben zeer tevreden

Keurig netjes en snel

De ventilatoren (2) stuks besteld, de volgende dag al in huis, goed verpakt. De 1e gemonteerd in onze toilet paste keurig en het geluid is zeer acceptabel. De 2e paste helaas niet, de diameter was smaller dan gedacht. Het retour formulier ingevuld, en meegezonden met de retourzending. 1 dag later kreeg ik al bericht dat de zending aan was gekomen en dat mijn geld z.s.m. zal worden teruggestort. Dus kortom kan een ieder aanraden hier te kopen.

Super service

Goed product, goede prijs en goede service

Goed product, goede prijs en goede service/advies.

Prima internetwinkel

Tweede bestelling en alles verloopt netjes, wordt goed van de status op de hoogte gehouden etc.

Degelijke materiaal

Ik had 8st verlopen van 200 naar 150 besteld zat er een van 180 tussen. Voor de de rest goede service alles was op tijd was binnen.

Best tevreden over het service , en vlugge bestelling

Ga er nog verder mee werken

Fijne webshop

Bestelling wordt snel geleverd. Wat ook fijn is geen verzend en retourkosten. Ik had in eerste instantie het verkeerde product gekocht. Retour gestuurd en vrij snel stond het geld weer op rekening. Laatste bestelling klopte op een of andere manier niet, dacht ventilatie ventielen met een diameter van 8 cm te hebben besteld maar kreeg ze met een diameter van 6cm. Retour gestuurd en ik laat het maar hierbij.

Alles snel en vlot geleverd

Snel en vlot geleverd

Prettig

Foutje in de levering wordt snel en kosteloos hersteld

Goede informatie en snelle complete levering

Tijdens de voorbereidingen heb ik uitstekende adviezen/informatie gehad. Daarna via de overzichtelijke en duidelijke website besteld en zonder problemen zijn de goederen geleverd. Op dit moment is alles geïnstalleerd en functioneert prima.

Gewoon top

Uitstekende service en kwalitatief zeer goede producten

Door een eerdere minder goede ervaring m.b.t. levering via een webshop (NIET Ventilatieshop) was ik toch wel een beetje sceptisch. Het was een zeer aangename verrassing dat het bestelde zo snel in huis was.

Mooi design

Snel geleverd, duidelijk website en mooie design kapjes

Goed product,goede levering

Zie boven

ruime keus, duidelijke site en zoekfunctie

Ruime keus, duidelijke site en zoekfunctie, goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering

top,geleverd zoals beloofd.

snel en correct