Filter

Supersnelle levering van prima product.

Vlot bestellen en snel geleverd

Snelle probleemloze levering

Goed product, correcte prijs, snel geleverd

Snel en correct.

Prima aanbod en snelle service.

Snel en een prima kwaliteit

De juiste spullen binnen een dag voor een goede prijs en gratis verzonden

Goed materiaal

Het versturen van paket ging snel alleen de aflevering niet, kan de shop ook niks aan doen, verder alles goed geregeld

Diverse materialen besteld, vlotte levering, factuur in de mail en alles was naar wens. Daarbij vond ik de website ook prettig. Veel uitleg kwa maatvoering e.d. Dat is toch wel belangrijk met al die in- en uitwendige diameters ;)

Product en klantenservice volledig naar wensen

Er was een probleem met de transportfirma maar dit werd uitstekend opgevolgd en rechtgezet door de klantendienst.

Uitstekende service

Reageren snel op vragen. Hebben me een goed advies gegeven/ kwamen met een bij mijn situatie passende oplossing. En zeer snel geleverd

Een helder en duidelijke ondersteuning

Na ook direct contact te hebben gehad kreeg ik een prima begeleiding

Efficient en snel

2 verschillende ventilators die we kochten voor douche (met trekkkoord zodat hij alleen aangaat als wij dat willen) en toilet (op de lamp aangesloten) werken prima. Zou weer bij Ventilatorshop kopen als we weer iets nodig hebben.

Snelle levering conform de afspraak

zeer goede service

Zeer goede service

Ondanks dat er een foutieve maat gestuurd was werd dit binnen enkele dagen netjes opgelost. Prima service.

Goede snelle en kundige service

Ik ben handig, maar niet helemaal thuis in ventilatie. Dus ik kan het wel ophangen en in werking stellen als ik het heb, maar bij de keuze van producten kon ik advies gebruiken en daar werd ik snel en goed mee geholpen. Daarnaast snelle levering en een gedetailleerdere instructie dan bij het product zelf. Kortom: zeker een aanrader!

Prima slang, vlot en correct geleverd

Correct en vlot

Vlug geleverd

Het nodige gevonden ,met goede beschrijving ,en vlug geleverd

perfect: alles volgens afspraak

ook hier geweldig dat je zelf tijdvak kan bepalen waarin de zending bij je wordt aangeboden.

Prima vlotte levering

Goed bedrijf

oke

alles goed gegaan

Snel

Grote keuze en snelle levering

Prima geregeld

Duidelijke website, snelle levering, kortom PRIMA

Materiaal 100% OK, Levering door PostNL een ramp.

Wij hebben 4 "Sorry" meldingen wegens 'uitstel bezorging' ontvangen van PostNL. Van die "Sorry's" kunnen wij niet van eten! Is de afkorting van PostNL soms niet Post Niet Leveren?

erg behulpzaam

Snelle en duidelijke service gekregen per telefoon na aankoop Svara Lo-carbon ventillator

Deskundig

Prima advies gekregen en super snelle levering (zelfde dag nog)

21 Boylestraat C

Ede 6718XM