Filter

Snel bezorgd, prima geholpen aan de telefoon

Ik had nog een paar vragen over een product maar ik werd snel en goed geholpen. Bestelling geplaatst die is netjes en snel bezorgd.

Uitstekende webwinkel

Snelle levering, Product volgens omschrijving!!

Overzichtelijke site, vlotte en correcte levering.

Schade bij verzending

1 mailtje gestuurd en ze sturen direct een nieuwe op onder garantie. goed gereld!

Snel en correct , kan niet beter

top

Snelle levering en mooie producten.

Snel en goed

Snelle levering,goed verpakt.

Geen gedoe, snel geleverd

Overzichtelijk assortiment en snel juiste product geleverd

Supersnelle levering!

Correcte, duidelijke omschrijving van de producten met een top- service

Het door mij gezochte product werd zeer duidelijk omschreven. De bestelling en de levering was eenvoudig, correct en supersnel, volgens de afspraken. Zeker een aanrader.

snel en correct

snel en ondanks de kleine missing direct rechtgezet binnen de 24hr super oplossing via telefoon dikke merci

Goed product maar moest twee keer verzonden worden

Ventilatieshop gaf aan dat het artikel al opgestuurd was via post nl (was in bezit van post nl). Maar hebben nooit wat opgestuurd gekregen. Ook geen melding van post nl via hun app dat het bij post nl in de molen zat. Vermoed dat ventilatieshop het nooit verstuurd had. Toen hebben ze het een tweede keer opgestuurd en was het binnen twee dagen binnen. Verder geen probleem meer.

SUPER

SUPER

Grandioos.

Altijd snel en het beste Advies.

Prima service, snelle levering

Telefonisch advies gehad betreft de juiste producten, snel en vakkundig.

Keeps bothering me to review their store.

Please stop sending me emails every few days. I did not agree to that.

gaat wel

doet wat het moet doen

Duidelijke Productomschrijvingen op de website. Bestelling keurig op tijd geleverd.

goed overzichtelijk

moest een terugslag klep voor afzuigkap via google kwam ik bij jullie terecht . snelle levering.

Prima geregeld!!

Duidelijke site, prima en snel geleverd!

Zeer snelle levering

Na bestelling op dag 11 pakket geleverd op dag 2 . Supersnel

Okr

Lijkt goed te werken, tot nog toe dud uiterdt tevreden. Telefonisch had ik een prettig en vakkundig kontakt!

Prima snelle bezorging

Geen opmerkingen

product klappert ontzettend

het product was niet goedkoop express gekeken voor de rvs versie. echter op lage stand klapperen de ventilatielamellen ontzettend wat je tot binnen hoort.

Perfecte Service, volwassen en betrouwbare webshop

Perfecte ervaring, erg transparant, prefecte verpakking, goederen exact zoals ze op de website worden getoont. Zeker een aanrader!

21 Boylestraat C

Ede 6718XM