Pluspunten

Transparant, duidelijk, betaalbaar voor mij

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Het is een leuke site om online te kiezen met voldoende uitleg en foto's.Bestellen en levering gaan vlot. Maar de grootste troef is toch dat het om (h)eerlijke kleding gaat die je zalig omhult en je een goed gevoel geeft, zowel fysisch als psychisch:-)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De artikelen. de keuze. de helderheid in informatie over het artikel (de 'labels of icoontjes'.

Wanneer een artikel niet past, terugbetaling van het bedrag oók bij koopjes. de kosten en gedoe van terugzenden komen sowieso op kosten van de koper... Ook al wik&weeg je, via internet inschatten is echt niet evident...

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Bij watMooi kan ik bijna altijd slagen! Ze hebben mooie spullen, die fair trade zijn gemaakt, dus het dient ook nog een goed doel. Ook hun persoonlijke benadering stel ik erg! op prijs.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Mooi en grote collectie! Prachtige spullen.

Investeer in een nieuwe website waarop de collectie beter zichtbaar is. Als ik door de pagina heen scroll zijn de foto's zo klein dat je vaak niet goed kan zien hoe een item eruit ziet. De huisstijl is ouderwets en doet af aan de prachtige productie die jullie verkopen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ze zetten graag een stapje extra - zonder problemen kreeg ik foto´s van de nog beschikbare sjaals toen ik daar om vroeg. Communicatie is snel, vriendelijk en adequaat. Fijn!

Eigenlijk geen op dit moment. De website is heel compleet en ik vertrouw volledig op hun oordeel over de duurzaamheid en ecologische waarde van de producten.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ruim aanbod! Ook outlet/sale van vorige seizoen(en). Correcte dienstverlening en communicatie

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Een mooi bedrijf met mooie producten. Ik ben blij dat ik de site heb gevonden. Ook denken ze met me mee als ik twijfel over een maat.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

N.a.v. mijn negatieve review, ontving ik een mail van watMooi met verzoek om mijn review aan te passen. Ze boden mij € 10,- korting aan op mijn volgende bestelling. Ze bleven bij hun standpunt dat ze alles correct hebben afgehandeld: T-shirt nagemeten en contact opgenomen met designer (nog steeds niet het T-shirt zelf gepast!). Ook een heel verhaal over dat het niet rendabel is om verzendkosten te vergoeden (en op dezelfde dag ontvang ik 's avonds nieuwsbrief waarin ze mededelen dat ze 2 waardebonnen van € 25.- verloten onder mensen die in april review geven op internet, dus dat kan er wel vanaf, maar niet toezegging aan klant nakomen van € 2,94). Ze hadden duidelijk mijn review en de email die ik er voor had gestuurd, niet goed gelezen. Ach ja er zullen altijd ondernemers zijn die het niet begrijpen. WatTreurig.

Had o.a. een broek maat xs en tshirt maat s besteld. Broek zat goed, T-shirt zat super strak en was te kort, viel net over mijn navel. Mail gestuurd dat het me onredelijk lijkt dat de retourkosten voor mijn rekening zijn als de maatvoering niet klopt. watMooi antwoordde dat zij de verzendkosten zouden vergoeden en contact opnemen met designer. Ondertussen ontving ik al verzoek voor review terwijl mijn retour nog niet was afgehandeld (niet fijn). Volgende dag mail ontvangen dat ze het T-shirt hebben nagemeten en contact hebben gehad met designer: maat T-shirt klopt en verzendkosten worden niet vergoed. Heb maat xs/s (heb ik aangegeven) en ben161 cm, ben petite van Aziatische afkomst, dus als een T-shirt in maat s mij niet past, is het toch echt geen small! Hun reactie zegt eigenlijk dat ze mij (de klant!) niet geloven: ik lieg dus over de maatvoering. Terwijl ze niet de moeite hebben genomen om het shirt zelf te passen en het lijkt me dat de designer ook niet alle shirts heeft gepast. Ik heb voor € 179,75 besteld en alles gehouden, behalve het T-shirt. En dan zou ik gaan liegen om € 2,94 aan verzendkosten te besparen... Dit was de eerste keer dat ik bij watMooi heb besteld en ook zeker de laatste keer! Leuk dat ik 10% kortingscode ontving voor mijn verjaardag, maar ik heb liever geen korting en wel goede service waaruit blijkt dat de klant wordt gerespecteerd! Ten aanzien van klantvriendelijkheid, klantgerichtheid en klantenbinding zou ik zeggen: watTreurig!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle en goede service. Uitgebreid assortiment dan na bestellen al na één dag geleverd werd. Super

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Zeer mooi en divers aanbod, het is echt duidelijk dat dit verantwoorde kleding is! Bevlogen team!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Fijn assortiment van duurzame en mooie kleding en accessoires.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Leuke en bijzondere kleding met leuke accesoires,altijd snel geleverd. Omruilen is geen probleem, de duidelijke website maak het kiezen en bestellen gemakkelijk , geen problemen gehad met betalingen/omruilen .

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Materiaal is met zorg gekozen ! Duurzame stof!

Meer mogelijkheden voor de meer stevige vrouw!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Al vanaf het allereerste begin met heel veel tevredenheid klant bij watMooi. Goede service, snelle levering, mooie collectie.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Super bedrijf met mooie spullen, vlot verstuurd en altijd een correcte afhandeling! Echt top en zeer tevreden.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Bewezen pionier en innovator! Daarom altijd vooraan in trends en labels.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle, persoonlijke communicatie via de mail. Gratis verzenden. Makkelijk ruilen. Mooie kleding!

De keuze uit broeken zou iets groter mogen zijn.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goeie uitleg waar de grondstoffen van de producten vandaan komen, mooie overzichtelijke foto's van de prachtige kledingstukken en dat het duurzaam en verantwoord is, vind ik fantastisch!

Tot nu heb ik geen verbeterpunten kunnen vinden! :-)

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Fijne website met duidelijke foto's. Denken goed mee met de klant.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Mooie spullen en persoonlijke service.

Diependaalseweg 153

1214 KA Hilversum

Over watMooi

Alle kleding en accessoires die je koopt bij watMooi zijn op een eerlijke manier gemaakt, met respect voor mensen en voor het milieu. Zo wordt niet alleen jij maar ook de wereld een beetje mooier.