Duidelijke site, snelle bezorging

Helaas waren de bestelde kledingstukken voor mij niet passend. Volgende keer beter! Bestelling werd netjes en snel bezorgd en na terugsturen meteen een email dat het geld binnen aantal dagen teruggestort zal worden.

Prima wegens de snelle levering, eindelijk geen overbodige verpakking, kon gewoon in de brievenbus, gerecycleerde verpakking, duidelijke foto's, duidelijke info over de maat en een mooi jurkje. Ik kom zeker nog terug.

Ik heb twee T-shirtjes besteld en die zijn snel geleverd. De kwaliteit van de shirtjes zijn voor zover ik dat nu kan beoordelen, prima. De kleuren zijn mooi en de maat is ook goed. Een fijn gevoel dat ze op een eerlijke manier gemaakt zijn..

Goede service, fijn bedrijf en mooie spullen

Regelmatig kijk ik op WatMooi en zo vond ik laatst een prachtige flessengroene yogalegging. Ik draag graag groen in mijn lessen en deze kleur is wat minder makkelijk te vinden. Hij draagt heerlijk en ik ben er blij mee.

Snel geleverd, goede kwaliteit.

De bamboe shirts zitten heerlijk.

Mooie jas geweldige service

Ik had een te kleine jas gekocht en omdat ik in de buurt woon wilde ik zelf de jas omruilen. Communicatie via de mail verliep goed: snelle reactie binnen twee dagen en goede afspraak gemaakt. Ben heel blij met de jas. Goed afgewerkt, precies zoals weergegeven op de site.

Na aankoop een mail ontvangen hoe het verloop van bestelling gaat.

Ik kreeg een positieve ervaring omdat er meteen contact was per mail. Het fijne vond ik dat ik alles kon volgen tot en met de bezorging. Alles op tijd. Heel erg tevreden.

Fijne winkel met goede service!

Fijne webwinkel met duurzaam assortiment. Echt hele goede service, ik had een keer een product waar “spontaan” een gaatje in was gekomen, en ik kreeg direct een tegoedbon!

Prachtig t-shirt

het is een prachtig t-shirt maar ik wacht nog op antwoord of ik het kan ruilen voor een maat groter. bedankt!

Blij met aankoop

Fijne trui met mooie korting. Prettige site en snelle levering.

niets op aan te merken

De website is toegankelijk en biedt voldoende informatie; het proces van bestellen en betalen is overzichtelijk en eenvoudig; verpakking en verzending zijn prima geregeld en de levering liep ook gesmeerd. er is 1 ding waarover ik WatMooi aan het denken wil zetten: duurzaamheid gaat verder dan verantwoordelijkheid over de herkomst, de stoffen etc. Duurzaamheid gaat ook over mensen bewust keuze helpen maken. Hte is niet duurzaam om mensen bij het bestellen van het een te verleiden tot de aankoop van meer...... wilt u de korting die u aanbiedt voor een volgende aankoop als t blieft heroverwegen in het kader van de staat waarin onze moeder de Aarde verkeert? dank voor uw aandacht tineke

Deskundig, vriendelijk en snel

Ik had een artikel gekocht, maar de jumpsuit was me te groot. Nog dezelfde dag kreeg ik een kleinere maat aangereikt. Wat een service!

Mooie kwaliteit en goede service!

Ben erg blij met de twee vestjes die ik besteld heb en ruilen van maat was geen probleem. Ik had alles super snel in huis!

Mooi

Wat een prachtige trui, daar ga ik echt jarenlang plezier van hebben.

Goed.

Snelle levering, goed verpakt, extra kortingscode. Perfect

Prachtige kleding, prima service

Voor t eerst kleding besteld bij WatMooi. Heel prettige ervaring! Mooie kleding, en wat helaas toch niet paste teruggestuurd en snel het geld retour. Ik word vaste klant!

Goede service, mooie kleding

Ik bestel vaker bij watMooi en ik ben altijd heel tevreden. De kwaliteit van de kleding is altijd goed en de service hoog. Er wordt meegedacht over alternatieven en als een item toch niet blijkt te passen of niet is zoals verwacht, dan wordt de retour snel verwerkt.

Mooi en fairtrade, dat voelt goed

Een fijn bedrijf dat zich in alle opzichten inzet voor een betere wereld met een persoonlijke touch en een goede service. Ik ben heel blij met de jurk en zal deze met veel plezier en een goed gevoel dragen.

Mooie items, snelle levering, eerlijke productie

De eerlijke productie van duurzame mode spreekt mij aan. Veel keuze en goede foto's.

Heel mooi!

Ik ben al langere tijd klant bij watMooi en altijd dik tevreden. Bedankt voor de goede service en het ruime assortiment.

Mooi

De oorstekers waren precies zoals ik me ze had voorgesteld. Draag ze met plezier. Maar, de beide 'pootjes' hebben blijkbaar tijdens het vervoer in de knel gezeten. Ze stond dwars en ik heb ze voorzichtig teruggebogen. Een bescherming van een stukje karton o.i.d. zou beter zijn dan het zachte wat watje-achtige materiaal.

Prachtige kleding en goede service!

Wat een mooie kleding bij Wat Mooi! Altijd kan ik wel wat vinden en dan ook nog verantwoord. Fijn!

Alles naar wens

Artikel is prima. Bezorging ook prima.

Snelle bezorging en leuke collecties

Mooie kleding en fijne, persoonlijke service.

Prima zaak om mooie kleding te kopen.

Ik had een maat te groot besteld, heb het teruggestuurd en met een week had ik de goede maat in huis. Het vest is prachtig, mooi gemaakt en mooi van kleur. Dit is een prima zaak om mooie kleding te kopen.

Diependaalseweg 153

1214 KA Hilversum

Over watMooi

Alle kleding en accessoires die je koopt bij watMooi zijn op een eerlijke manier gemaakt, met respect voor mensen en voor het milieu. Zo wordt niet alleen jij maar ook de wereld een beetje mooier.