Eerlijk product snel geleverd

Ik had snel iets nodig, maar wilde iets van kwaliteit en met respect voor milieu en mens. En het werd nog snel geleverd ook!

Super snel en netjes afgeleverd!

Snel en netjes!

Snelle levering en kledingstukken zijn met zorg ingepakt.

Kleding is van heel prettig draagbaar materiaal. Draag ik met plezier.

Snelle levering, mooie producten!

Mooie producten die voldoen aan de omschrijving op de website. Levering die ruim voldoet aan de tijdsindicatie die wordt gegeven! Ik koop hier vaker!

Ik ben tevreden

Ik had twee jurken besteld en kreeg ze vrij snel thuis. Ze zagen er beide mooi uit, en "klopten met" de afbeeldingen op de website, maar een ervan stond me minder goed. Die heb ik teruggestuurd. Ik hoop het geld daarvoor teruggestort te krijgen.

Mooie chic blouse

Prima kwaliteit, valt mooi en chic motiefje

prima snelle levering en mooie jurken: goede maat en fijne stofjes.

tevreden

Mooie, 'schone' spulletjes met een service opmaat

Regelmatig bestel ik 'basics' en soms een speciaal jurkje of shirtje. De kleding komt altijd goed overeen met het beloofde en de afwikkeling (bezorging, betaalwijze) verloopt soepel en plezierig. Ik ben een tevreden klant, dus.

Vriendelijke en efficiente service

Het bleek dat een van mijn bestelde produkten niet meer op voorraad was. Ik werd hier heel snel over geinformeerd en kreeg ook een goed alternatief aangeboden. Een of twee dagen later had ik het pakketje al in huis, en er zat nog een klein extraatje bij omdat mijn originele bestelling niet beschikbaar was. Met een heel aardig, persoonlijk kaartje. Ook met het product (koperen beker) ben ik heel blij. Het is Echt Mooi!

Mooie broek, snel geleverd

Mooi model spijkerbroek, goede kwaliteit stof, snel geleverd.

Mooie producten en fijne service

Een toegankelijke organisatie, makkelijk retour te sturen, heldere website. Heel fijn dat dit aanbod er is, de kleding is van goede kwaliteit!

snel, zorgvuldig en duurzaam bezorgd

Het bestellen bij watMooi verliep zonder problemen, de bezorging was vlot, duurzaam en ik ben erg blij met de artikelen.

Goede service en netjes geleverd.

Goede service en netjes geleverd. Had eerst de verkeerde kleur ook nog besteld, maar na een e-mailtje is het nog op tijd veranderd voor verzending. Top!

Snelle zorgvuldige service!!

Mijn 1e bestelling bij watMooi is direct een succes. Ik blijf jullie volgen, qua aanbiedingen, vormgeving en kwaliteit.

Prima service en snelle levering!

Goede kwaliteit !

Heel blij met watMooi

Tip top vanaf de start van watMooi, heel tevreden over in alle opzichten :)

watMooi doet haar naam eer aan. Eerlijke en kwalitatief mooie producten!

Sinds mijn eerste bestelling ben ik tevreden en zeer te spreken over de kwaliteit van de kleding bij watMooi! De naam komt volledig tot zijn recht bij het zien en voelen van hun mooie items. Natuurlijk draagt het respect waarmee de kledingstukken en accessoires gemaakt worden hier enorm aan bij, want dat maakt de mensen overal ter wereld niet alleen mooi, maar zeker ook blij! Ga zo door.. Veel succes!

Prachtige haarband van Blutgeschwister gekocht

Mooie haarband en supersnelle levering als altijd. Zou het wel fijn vinden als er op termijn op een andere manier verzonden wordt (niet meer in plastic).

Leuk en eerlijke winkel.

Winkel “wat mooi” maakt niet alleen de mensen mooi en blij, maar ook het milieu. Dat is toch mooi!

Echt duurzame kleding

watMooi verkoopt écht duurzame kleding. De prijs is hoger dan bij reguliere webshops, maar dan weet je wel dat het een eerlijke prijs is. Door de lage prijzen voor zgn. duurzame kleding bij sommige winkels/webshops hebben we geen reëel beeld van wat iets werkelijk kost om het zo te produceren dat de wereld gespaard wordt en de maker betaald krijgt wat het waard is. Het assortiment past niet helemaal bij mijn smaak, maar op deze manier is er wel voor iedere leeftijd en stijl iets te koop. De levering is snel, alles wordt netjes verpakt en ook ruilen of retour zenden is geen probleem.

Super snelle levering

Ik heb al lang lopen loeren op dit mooie t-shirt en eindelijk besteld, met een mooie korting! Ik had het pakketje de volgende dag al binnen!

Mooie blouse, makkelijk besteld, snel geleverd

De Eko-Viscose is een heel prettig en mooi materiaal, de stof valt soepel en draagt licht. De blouse is netjes afgewerkt.

Mooie kleding, zo blij met jullie shop

Mooie kleding Zit heerlijk Duurzaam kopen en met mooie merken. Bedankt voor de attentie erg bedankt..

Mooie 'eerlijke' kleding, snelle ,levering.

Prettige website met mooie, eerlijke kleding. Geweldig om de kleding thuisbezorgd te krijgen door de fietskoerier!

Dat- wat ik wil

Behalve een uitstekend product van prima kwaliteit is het voor mij belangrijk waar, hoe (onder welke omstandigheden) en door wie het gemaakt is. Bovendien is het mooi.

Diependaalseweg 153

1214 KA Hilversum

Over watMooi

Alle kleding en accessoires die je koopt bij watMooi zijn op een eerlijke manier gemaakt, met respect voor mensen en voor het milieu. Zo wordt niet alleen jij maar ook de wereld een beetje mooier.