mooie artikelen met een eerlijk verhaal

snelle levering en duidelijke weergave op de website. Door eerlijke kleding te kopen werk je mee aan een betere wereld .

Niet klantvriendelijk

Jurk gekocht aantal weken geleden. Zat te ruim. Teruggestuurd. Mail 2-2 ontvangen van retour ontvangst met melding binnen 8 dagen geld retour. Het is nu 17-2 en nog niets ontvangen. Per mail hebben ze geantwoord dat ze het in orde zouden maken... vanochtend gebeld maar krijgt een organisatie aan de lijn die hun berichten in ontvangst neemt.. Nb: je betaalt zelf al de retourkosten en dan krijg je je geld ook nog niet terug.

retour zenden

Ik vind het lastig dat er bij de kleding niet direct een formulier en adressticker etc zat hoe ik de artikelen terug kan sturen.

goede, snelle levering, goede uitleg over maten van de kledingstukken

Een fijne website met mooie, duurzame produkten. De uitleg over de kleding , waar deze van gemaakt is, wat de maatvoering is, is duidelijk. Ook door de foto's met de modellen krijg je een goede indruk hoe een kledingstuk valt. De levering is snel.

Leuke en overzichtelijke website!

Duidelijke communicatie over bestelling en levering.

Heel tevreden over kleding en service!

En de visie van Watmooi spreekt mij zeer aan. Kleding is van goede kwaliteit.

Goede kwaliteit, duurzaam en snel transport, maar jammer van de plastic zak

De artikelen zijn van goede kwaliteit en de leverservice was snel. Ook erg fijn dat de verzending via fietskoeriers gaat. Wat ik wel jammer vindt, is dat het in een (wegwerp)plastic zak wordt verzonden. Daarmee voelt het aanschaffen van duurzaam geproduceerde kleding niet heel duurzaam. Dat zou toch anders moeten kunnen tegenwoordig? Kortom: snelle service, duurzaam transport en hoge kwaliteit van producten, en met een duurzaam alternatief voor de plastic verpakking is het helemaal mooi :-)

Mooi vallende jurk van fijne stof

Dit wordt mijn favoriete zomerjurk. Met een strak bovenlijfje en een wijd uitlopende rok valt deze jurk ontzettend mooi. Het is een fijne zachte en wat stevigere stof.

Goed verzorgd

Fijne kleding, die met zorg worden verpakt en opgestuurd. Ook over de bezorging is nagedacht, er is keuze tussen de reguliere bezorging en de fietskoerier. Top!

bezorgd met de fietskoerier

Bezorging met de fietskoerier geeft mij een goed gevoel. Ik had een yogabroek besteld, ik heb hem gepast en gelijk aangehouden. Wat een heerlijke broek!

mooie, kwalitatief goede spullen

Ben erg blij met de laatste twee jurkjes die ik bij jullie besteld had. Ook ben ik blij met de goede service!

De trui zit heerlijk. Geeft een fijn gevoel op de huis. Ik ben er blij mee!

Mooie kwaliteit kleding en snel bezorgd

Top van B Young besteld. Het zit zo prettig zacht en comfortabel dat ik het niet meer uit wil doen. Meteen een tweede erbij besteld; en ook deze zit perfect. De top oogt smal, maar het rekt veel mee zonder dat het strak zit. Aansluitend model en lekker lang, praktisch onder andere kleding wanneer het koud is maar mooi genoeg om in de zomer te dragen met een los vestje erover. Snelle bezorging en mooi dat je kunt kiezen voor bezorgen per fietskoerier.

Very happy with my order!

I bought a beautiful waterproof jacket from watMooi. I was super impressed with their view in sustainability (clothes, delivery etc). I a couple of days I received my order and I was very pleased! Thank you! I would definitely choose them again!

Ik heb een basic bamboeshirt gekocht. Deze heb ik al een gehad, maar die is na intensief dragen versleten. Weg doen kan ik niet, nu slaap ik erin. Ik weet zeker dat ik met deze basic ook weer lang plezier zal hebben.

Niet goed

Beide artikelen voldeden helaas niet, omdat de verhoudingen niet klopten. Ik heb ze geretourneerd. Opmerkingen in pakket bijgesloten. Voorts had ik aangegeven dat ik het pakket graag via PostNL wilde ontvangen, omdat DHL in mijn woonplaats matig functioneert, maar het is toch met DHL verstuurd, helaas. Dat heeft tot vertraging in de bezorging geleid. Ik vind dit zeer teleurstellend, aangezien ik jullie duurzame doelstellingen graag ondersteun.

Prachtige en lekker warme jurk

Snel binnen Mooie duurzame mode

Goede service, fijn artikel!

Een hele vriendelijke service, grote collectie met mooie kleding, en mijn bestelde legging zit heerlijk!

Meer dan klantvriendelijk, snel en betrouwbaar.

Mijn bestelling bij Wat mooi ontving ik binnen 2 dagen. Omdat er een paar oorbellen die ik had besteld niet mer voorradig bleek te zijn, kreeg ik direct een e-mail met het voorstel dat ik een ander paar mocht uitzoeken waarbij Wat mooi evt meerkosten zou bijleggen. Binnen no time was dit geregeld. Dit bedrijf is niet alleen goed voor de wereld, ook goed hoor de mensen en klanten, top!

Prima.

Fietskoerier vind ik heel sympathiek! Het bestelde truitje is dunner dan ik dacht maar wel mooi.

Snel en accuraat

Snelle en accurate informatie over de bezorging en ook snelle bezorging an sich. Binnen twee dagen na bestelling was de bestelde jas er al.

Mijn bestelling kwam op tijd en was conform de verwachting.

Prima keuze en levering

snelle levering en mooie kleding

Ik vind het heel belangrijk dat ik bijdraag aan eerlijke handel en kleding koop die het milieu minder belast.

mooie producten en mooie prijzen

De service is uitstekend en de selectie biedt veel mogelijkheden om je kast uit te breiden. Heel goed dat alles eerlijk geproduceerd is en van hoge kwaliteit. Echt een aanrader!

Top artikelen

Hele fijne website met mooie spullen. Heerlijk winkelen als je weet dat alles fair is. Ik kom hier vaak!

Diependaalseweg 153

1214 KA Hilversum

Over watMooi

Alle kleding en accessoires die je koopt bij watMooi zijn op een eerlijke manier gemaakt, met respect voor mensen en voor het milieu. Zo wordt niet alleen jij maar ook de wereld een beetje mooier.