Alles klopt

De bestelling is op tijd geleverd en het product voldeed helemaal aan de verwachting. Zit perfect.

Sympathiek bedrijf

Ik bestel al jaren bij ze. Goede, leuke kleding. Ze doen ook iets met je opmerkingen (gelukkig).

Bestellen, afhandelen en bezorgen loopt soepel

Ik heb ook geregeld kleding teruggestuurd, ook dat wordt vlot afgehandeld. Verder zie boven

Mooie verantwoorde spullen

Snelle en goede service. De bestelde jurk is mooi en kwam de volgende dag na bestelling.

Mooie producten met een mooi verhaal

Fijn dat je onbezorgd kan winkelen zonder je schuldig te maken aan milieuvervuiling, dierenmishandeling en kinderarbeid. De kleding is mooi, zit goed en heeft een normale prijs. De levering kwam binnen een paar dagen en zat leuk verpakt.

Betrouwbaar

Bestelling verloopt simpel en betrouwbaar. Prijs is gewone prijs (iets meer dan h&m), maar je kiest wel voor producten die fair en duurzaam zijn. Dan doe je dat gewoon

Handige site, mooie vormgeving gezocht en gezl onder

Ik zocht een jumpsuit en zag deze van King Louis. Dat het eco friendly is is een pré. Het was love at first sight. Helemaal blij mee. Snelle levering goede communicatie.

Prima eerste indruk

Veel keuze in jullie webwinkel, mooie dingen en goede variatie in prijs. Snelle service.

Fijne stof

de lange rok dat ik gekocht heb, zit heerlijk en het is een fijne stof

Mooie artikelen en goede service

Mooie artikelen en goede service

Ben een zeer tevreden klant

Klantvriendelijke benadering, goei advies gekregen. Toesturing ook prima.

prima service, zoals ik gewend ben van WatMooi

de levering was helemaal goed en ik ben heel tevreden over het shirt wat ik besteld heb, mooie kwaliteit en past goed. en ik ben heel blij met jullie als fairtrade bedrijf, met die wetenschap zit me de kleding helemaal goed!

Alle stukken passen, zijn in perfecte staat toegekomen en ik ben trots dat ze eco zijn.

Knap werk!

Fijne en goede service

Goede communicatie vanuit watMooi en de optie op het laten bezorgen van het pakket per fietskoerier ging erg goed!

snelle levering, fijne producten

niets op aan te merken

Een heel leuk shirtje van denim

Erg leuk shirtje van denim

Fijne winkel

Ik heb alweer een bestelling gedaan bij WatMooi, en ik ben opnieuw heel tevreden met de kleding die heb gekocht: mooie kwaliteit en kleuren kwamen goed overeen met de foto’s op de website.

Prima. Wel retourkosten bij terugsturen.

De site is helder, fijn dat alles bij elkaar staat, kwam snel aan met de fiets bezorgd. Je weet wat je koopt en dat geeft een beter gevoel. Dat je moet betalen voor terugsturen Vond ik minder. Het is al niet goedkoop (geen probleem mee) maar deze service had ik wel verwacht.

Zo blij met mooi en milieuvriendelijk

Mooie kwaliteit, goed voor milieu en snel thuisbezorgd !

Ik heb het artikel nog niet ontvangen.

Mijn ervaring is slecht te delen, omdat ik het artikel nog niet heb ontvangen

Tevreden

De bestelling werd vlot bevestigd en afgeleverd en nog belangrijker, het is een hele fijne jurk om te dragen, een soepel en luchtig zomerjurkje

Mooie tijdloze blouse

Mooie tijdloze blouse. Wat mij betreft zou het elastiek bij de armen iets losser mogen.

Mooie producten, goede service

Ik hou van kleding gemaakt van bamboe en Wat Mooi biedt een mooie selectie aan met goede prijzen. De shampoobars zijn ook interessant om minder plastic te gebruiken. Service is snel en pakketjes kunnen door fietskoeriers geleverd worden. Alles top!

Tevreden

Leuke website, super dat duurzame kleding en hele goede en vriendelijke klantenservice bij vragen.

Altijd snelle en zorgvuldige levering

Zoals gebruikelijk altijd mooie ontwerpen en materialen, snelle en betrouwbare levering door de fietskoerier! Dat is fijn winkelen!

Diependaalseweg 153

1214 KA Hilversum

Over watMooi

Alle kleding en accessoires die je koopt bij watMooi zijn op een eerlijke manier gemaakt, met respect voor mensen en voor het milieu. Zo wordt niet alleen jij maar ook de wereld een beetje mooier.