Snelle bezorging

Een tevreden klant.

Hele mooie kleding van hoge kwaliteit.

Fijn materiaal, mooie kleuren.

Mijn, keurig op tijd, geleverde jurk voldoet volledig aan mijn wensen en verwachtingen. Kan niet wachten tot het zomer is...

Top kwaliteit voor een mooie prijs

Ik heb niet veel geld, maar mag graag fair shoppen. Vaak zijn de mooie merken best wel prijzig, maar deze shop heeft echt goede sale! Dit is al de derde keer dat ik wat besteld heb, en ik kan hier altijd geweldige deals vinden!! Topshop :D

Mooie jurk, mooi stofje

Zomerjurk van ragwear besteld. Hier had ik al eerder een winterjurk van gekocht. Die me erg beviel. Deze jurk is echter wat aan de krappe kant. Jammer want hij heeft een lekker luchtig stofje. Maar ben bang dat jij ook toch wat zal krimpen. Daarom teruggestuurd.

fijne mooie kleren

De jas heb ik nog niet uitgeprobeerd, misschien nog wat te stormgevoelig. Fijn om pakketjes van een centraal punt op te kunnen halen i.p.v. thuisbezorgd, buiten de stad niet op de fiets. Katoenen trui ziet er mooi uit, ben wel bang voor uitlubberen....

Goede service van WatMooi!

Vanuit WatMooi altijd topservice, gelijk bevestiging per mail. Snelle verzending en goed contact indien het verkeerde is bezorgd. Ik heb alleen wat tegen DHL die gewoon doorrijden thuis dus dan laat ik het maar op een dhl locatie bezorgen, alleen zijn die beperkt open. Dus heb m’n pakketje nog niet opgehaald, lukt vaak met n week pas. Dat vind ik erg jammer. Is bij postnl beter.

Zeer goed maatadvies. Snelle bezorging.

Prima bezorgd door de fietsservice. Mooi product.

Mooie rok met plooien, valt erg mooi. Stof ook prima.

Snelle service, fijn

Artikel wat ik zocht gevonden, bestellen is makkelijk. Thuisbezorgd per fietskoerier. Ik ben fan!

Goede service, mooie kleding!

De service van watMooi is echt top, de bestelde kleding wordt heel snel verstuurd. De kleding is altijd van mooie kwaliteit, alleen is het assortiment niet zo uitgebreid, dat is het enige minpuntje dat ik kan bedenken.

Altijd mooi in materiaal en herkomst

Ben al lang goede vrienden met watMooi! Ben tevreden over de kwaliteit en de herkomst van de kleding, de goede en snelle service! Sommige merken zoals Alchemist erg duur, maar er is ook goed betaalbare waar.

uitstekend

ruime keus en vlotte verzending !

Goede service en een snelle levering.

Mooie eerlijke duurzame kleding via een gebruiksvriendelijke website

Het aanbod is heel breed. Ik kocht twee mooie jurken van King Louie, een trui van Armed Angels en een yoga top. De yoga top valt klein, maar dat was al op de website aangegeven, dus had ik meteen de grootste maat besteld en die zit gewoon goed. De kleding werd snel geleverd.

Artikel bevalt zeer goed

De geleverde trui is lekker warm en is comfortabel in het dragen

Goede kwaliteit, snelle service

Zeer goede service

Er wordt gelijk gereageerd op vragen en levering snel en netjes verzorgd. Mooie kwaliteit truiogen ontvangen.

de broek was mooie

ik heb nog niks ontvangen

ik heb nog niks ontvangen en het zou al geleverd zijn....

Keurig verpakt en bezorgd op de fiets ondanks de regen.

De bestelling verliep vlekkeloos en er was daarna goede informatie over de verzending en vordering van de bezorging. Op de aangegeven tijd bezorgd door een vriendelijke fietser. Mijn trui was in goede staat en voldeed aan de verwachtingen. Ik blijf geïnteresseerd in de website van WatMooi.

Mooie kleding en snel geleverd

Mooie kleding en snel geleverd

Goede service . Goede levertijd. Geen gekkigheid.

Altijd mooie collecties en goede service

Snelle en goede levering

Snelle en goede , Helaas paste de broek niet en moet ik hem terugsturen

Prachtige kleren en goede service

De kleren werden heel snel geleverd, en zijn van uitstekende kwaliteit. Supertevreden.

Diependaalseweg 153

1214 KA Hilversum

Over watMooi

Alle kleding en accessoires die je koopt bij watMooi zijn op een eerlijke manier gemaakt, met respect voor mensen en voor het milieu. Zo wordt niet alleen jij maar ook de wereld een beetje mooier.