Snelle, duidelijke service

WatMooi is een heerlijke, duidelijke site met fantastische producten. Al je er wat besteld is de service heel snel.

volledige en snelle bezorging

Helaas niet met fietskoerier :-) maar wel volgende dag, complete bestelling.

Mooi en gevarieerd aanbod.

Meestal goed maar het klantenserviceteam hapert.

Steeds correcte afhandeling van mijn bestelling

heerlijke degelijke warme en prachtig vormgegeven trui!

De trui valt mooi en voelt fijn aan. Hier ga ik lang plezier van hebben. Mooi tijdloos model. De kleur heet groen, maar is net als op de foto prachtig groengrijs. Zit wat ruim rond het lichaam, maar dat vind ik wel mooi. De mouwen fijn strak.

Mooie kleding, minder vervuilend en groene uitstraling

Snel geleverd, alleen jammer van de plastic verpakking....

Volkomen tevreden

Klant is ouderwets koning

Snelle levering, mooie producten en een cadeautje erbij!

Zeer tevreden over de service en producten.

Heel blij met de mooie aankoop

Mooie, duurzame, vegan! tas in goede kleur met een extra notitieboek erbij. Leuke verrassing. Snelle levering. Heel fijn dat er bedrijven zoals Wat mooi :) Duurzaam en verantwoord.

Prachtige kleding

Prachtige kleding met een prachtige missie. De kleding heeft me nog nooit teleurgesteld. Het zit altijd goed en lekker en het ziet er ook nog eens leuk uit. Top bedrijf

Leuke originele kleren zonder schuldgevoel

Leuk dat er andere merken te koop zijn dan in de winkelstraten. Voor mij ook heel belangrijk dat het milieu minder belast wordt. Alles keurig verpakt en snel geleverd.

snelle service en goede kwaliteit. en goed voor mens, dier en milieu

Fijn dat men omschrijft dat een artikel groter uitvalt. Scheelt terugzenden eventueel.

Buitengewoon goed

Mooi en eerlijk gemaakte kleding o.a. vegan en andere produkten. Juiste arbeidsomstandigheden, loon, milieu etc. Dragen van deze kleding maakt je blij.

Mooie producten, goede service

In de sale een shirt besteld dat ik al even op het oog had. De volgende dag had ik het al in huis. Helaas was het veel te groot dus ik heb het teruggestuurd. Een berichtje naar WatMooi werd snel beantwoord en een kleinere maat werd direct opgestuurd. Fijn bedrijf.

Super service!

Snelle en duidelijke reactie op mail waardoor je precies weet wat je koopt. Geweldig om zo fairtrade kleding te kopen!

Niks op aan te merken!

Duidelijke communicatie, snelle levering, product zoals beschreven en afgebeeld op de website.

Prima ervaring, snelle levering en een mooi product. Tevreden!

Goed verpakt, maar door “sorteerfout” dag later ontvangen

Prima service, door “sorteerfout” pas na 2 dagen geleverd op de fiets om half 10 ‘s avonds.

Fijne service en verrast door de kwalitei

Het bestellen en de bezorging verliepen soepel. Fijn dat de fietskoerier (regelmatig) na 18:00 bezorgd. De jas heeft een mooie pasvorm en is heel warm en zacht. De kleur is grijs-bruin, terwijl ik donkergrijs verwachtte naar aanleiding van de beschrijving (antraciet zwart).

Superblij met mijn nieuwe outfits!

Helemaal blij met m'n twee nieuwe truitjes en jurk (komodo en Armed Angels) :) Fijn dat ik nergens op hoef te letten, alle kleding is gewoon fair en duurzaam geproduceerd. Leuk ook dat je kunt kiezen voor de fietskoerier als bezorgoptie. Natuurlijk gedaan!

Fijne klantenservice, mooie producten

helaas ging het niet naar behoren met de bezorging van mijn bestelling, ik heb lang op het pakketje moeten wachten, track and trace werkte niet meer. Maar Wat Mooi pakte mijn vragen over waar de bestelling bleef snel op, en ondernamen actie. De producten zijn mooi, website is fijn, keuze in duurzame kleding ook.

Snel en goede kwaliteit

Binnen 2 werkdagen keurig aan huis geleverd. Geen overbodig verpakkingsmateriaal. En de kwaliteit ziet er zo op het eerste oog prima uit. Maatvoering komt netjes overeen met wat op de website wordt aangegeven.

Gekochte kleding past goed qua maat en is van mooi materiaal. Snel bezorgd. Ik ben blij met de aankoop.

Gevarieerd aanbod, goede omschrijvingen en uitstekende service

WatMooi heeft een gevarieerd aanbod aan vooral shirts, truien, vesten en basics. Zelf vind ik het aanbod aan rokken en jurken minder mooi maar dat is een kwestie van smaak. Als ik nieuwe kleding zoek kijk ik als eerste bij WatMooi. De omschrijvingen zijn vaak heel duidelijk waardoor het gemakkelijker is een keuze te maken en het minder vaak voorkomt dat een produkt toch tegenvalt. De service is heel goed en vriendelijk. Verzending is altijd snel. Ik ben heel tevreden over deze winkel en kan het aan iedereen aanraden.

Er was een vergissing gemaakt, heel menselijk. Zo goed en snel opgelost!

Diependaalseweg 153

1214 KA Hilversum

Over watMooi

Alle kleding en accessoires die je koopt bij watMooi zijn op een eerlijke manier gemaakt, met respect voor mensen en voor het milieu. Zo wordt niet alleen jij maar ook de wereld een beetje mooier.