Mooie goede materialen

Helemaal verliefd ben ik op mijn winterjas. Hij kwam in een gerecycled doos met een persoonlijk bericht binnen. De mooie trui die ik ook besteld had is al gedragen en is van zeer goed materiaal en een mooie warme kleur die ook bij de eerste wasbeurt niet afgeeft.

Ruim aanbod, snelle levering

Een product heb ik teruggestuurd. De informatie was niet helemaal juist. Ik dacht een lange broek te ontvangen. Het bleek een 7/8 broek. Dan had ik m zeker niet besteld. En de kleur was duidelijk afwijkend van de foto. Maar dat is wel vaker bij foto’s van webwinkels. Misschien goed om de kleuraanduiding beter te beschrijven.

Snelle levering en mooie kwaliteit

Mooi initiatief, mooi assortiment, website is verouderd

Ik kwam op deze website door aanraden van iemand anders. Zonder deze tip had ik nooit iets op watMooi besteld. De website ziet er zeer onbetrouwbaar uit. De kleding wordt weergegeven op foto's van een zeer lage resolutie. Ik ben bij elk interessant kledingstuk naar de website van het merk gegaan om een goed beeld te kunnen krijgen van wat ik ging kopen. Kortom Het initiatief is te gek, jullie assortiment bestaat uit mooie kleding. De bezorging via de fietskoerier charmeert me enorm. Maar zorg voor een betere website, dit kost je klanten!

Dé plek voor een groot assortiment duurzame kleding

Fijn om gewoon te kunnen shoppen zonder van ieder product zelf uit te moeten zoeken hoe het gemaakt is en waarvan.

Heerlijk!

Het ondershirt met katoen en modal zit superzacht aan mijn huid. De trui van katoen, modal en nylon is de fijnste trui die ik ooit gekocht heb! Meestal zijn truien van natuurlijke materialen niet zo warm, maar deze is dubbel gebreid en zit zo lekker. Omdat ik een pijnlijke huid heb met eczeem, is een zacht zittende stof extra fijn. Bedankt dus!

hele mooie trui

Het is een mooie trui voor een goede prijs. Wel jammer dat de levering later was dan er eerst werd gezegd.

Mooie kwaliteit, handige website

Prachtige vegan-trui, erg blij mee

Webwinkel met mooie kleding

Snelle levering, goede informatie.

Top informatie en service

Fijne website met goede productinformatie. Duidelijke communicatie over bezorgen. Geweldig dat bezorgen met de fiets gebeurd! Fijn dat bezorgen in de avond is. Zeer tevreden !

prima, mooi spul

Supersnel had ik de bestelling binnen. Het eerste stuk met de fietskoerier, dat voelt ook goed dat daar over nagedacht wordt.

PRIMA

SNEL EN GOED VERPAKT

Echt mooie kleding, met een goed gevoel

Mooie kleding, duidelijk omschreven. Jammer dat de fietskoerier niet echt langs komt

Mooie kwaliteit

Prachtig vest, mooi breisel en mooie pasvorm. Nog niet gedragen dus daar geen ervaring mee.

Snel, duidelijke informatie over verzendproces en zeer mooi verpakt...ik ben fan!

mooie produkten, helaas niet alle maten

regelmatig van een product niet de meest gangbare maten aanwezig

Goede website en service

Ik koop al een aantal jaren kleding bij Watmooi. Ik ben tevreden over de kwaliteit en keuze. De service is goed en persoonlijk. Laatst was een naad van een kledingstuk losgescheurd bij 1 keer dragen, en toen is mij direct een nieuwe gestuurd.

Snelle service en gratis verzending . Dik in orde.

Snelle afhandeling, prima service bij retourneren

Supersnel geleverd mooi kledingstuk met zorg verpakt

Mooie kleding, supersnelle levering en met zorg verpakt.

Producten zijn goed, netjes geleverd.

Duurzame kleding, mooi! Goed idee om dit met de fietskoerier te laten bezorgen. Wel jamme dat deze nog niet in Randwijk rijdt..

Mooi divers aanbod van duurzame kleding, veel informatie en snelle levering.

Op de site van Wat Mooi is veel informatie te vinden over de merken, en over de duurzaamheid van de kleding/gebruikte materialen. Er wordt snel geleverd en ruilen/retourneren is geen probleem.

Leuke site en fijn overzicht van duurzame merken, prettige klantenservice en ook nog per fiets bezorgd

Mooie eerlijke kleding van goede kwaliteit

Snelle levering, duidelijke communicatie. De kleding valt iets kleiner uit dan gebruikelijk, misschien een tip om dit te vermelden op de site.

Een mooie, eerlijke en betaalbare outfit in een paar muisklikken

Prachtige kleding, mooie prijzen, snelle service

Diependaalseweg 153

1214 KA Hilversum

Over watMooi

Alle kleding en accessoires die je koopt bij watMooi zijn op een eerlijke manier gemaakt, met respect voor mensen en voor het milieu. Zo wordt niet alleen jij maar ook de wereld een beetje mooier.