uitstekend

Producten uitstekend, klantenservice valt tegen

De producten die ik tot op heden heb besteld voldoen aan dat wat ik zoek in kleding, duurzaam en fair trade. Helaas ben ik totaal niet tevreden over het klantcontact met deze webshop. Bij een klacht, opmerking, moet ik dagen wachten áls ik al antwoord überhaupt krijg... Daarnaast zijn ook de omschrijvingen van de producten vaak niet juist of niet voldoende. Desondanks raad ik deze winkel wel aan vanwege de goede kleding.

Vriendelijke en snelle service

Prima webshop, mooi shirt.

Betrouwbaar en snel

Al meerdere jaren klant. Mooie duurzame kleding die ook met kleiner budget in de uitverkoop betaalbaar is. Daarom erg tevreden.

top service!

helemaal goed WatMooi! snelle service, en via de fietskoerier gebracht!

Teleurstellend

In maart een shirt besteld, snel geleverd. Het shirt deze zomer een aantal keren gedragen ( ongeveer 8x,niet eens een hele dag). De voor- en achterkant is al verschoten. watMooi kan verder niets voor me betekenen krijg ik als antwoord op m'n klacht. Jammer, gemiste kans voor watMooi. Daar kun je wel meer mee doen dan een : "we kunnen niets voor je betekenen." Als het nou een shirt was geweest van 10 of 15 euro zou ik denken: Tja, daar kan ik niks van verwachten. Maar dit was een shirt van €60,= ,daar verwacht ik wel wat meer kwaliteit van. En wat meer klantvriendelijkheid. Niet mooi van watMooi....

trage afhandeling retour en geen geld terug

Ik heb twee weken geleden twee stuks kleding retour gestuurd en nog geen bericht ontvangen. Verder viel het me tegen dat je voor artikelen in de Sale geen geld retour krijgt maar een tegoedbon. Ik vraag me af of dat wettelijk gezien wel is toegestaan, maar vind het sowieso klantonvriendelijk. Je zou de klant hier expliciet op moeten attenderen als deze iets in de sale koopt.

Mooie, eerlijke kleding en goede service.

De kleding is van goede kwaliteit en wordt altijd snel verzonden. Tegenwoordig ook de keuze voor bezorging via fietskoerier, die meestal in de avonden levert, handig wanneer je overdag werkt.

Mooi en verantwoord product (zoals steeds) en prachtige kwaliteit.

Product is ontvangen binnen 3 werkdagen. Het was mooi verpakt en het voldeed aan alle verwachtingen.

Teleurstellend

Voor het eerst besteld bij watMooi, 4 artikelen uit de sale. Eén van de artikelen bleek anders te zijn dan wat ik besteld had. Het t-shirt dat ik ontving had korte mouwen i.p.v. halflange mouwen. De klantenservice gemaild om dit te melden en gevraagd of het juiste artikel op voorraad was en zo ja alsnog zou kunnen worden opgestuurd. De zaak werd als volgt opgelost: ik mocht het shirt houden, en er was een tegoedbon aangemaakt voor de webshop t.w.v. het aankoopbedrag. Er werd de hoop uitgesproken dat het zo correct voor mij was opgelost, maar er werd mij niet gevraagd of ik het hiermee eens was noch werd mijn vraag beantwoord of het juiste shirt op voorraad was en alsnog kon worden opgestuurd. Ik vond dit heel klantonvriendelijk en niet netjes om een tegoedbon aan te bieden voor een verkeerd besteld artikel. Bovendien had ik inmiddels het retourbeleid bekeken, omdat ik twee artikelen van Comazo, die mij te klein bleken, wilde terugsturen. Op de website staat vermeld dat voor artikelen in de sale bij retour zenden enkel een tegoedbon wordt geboden. Er staat expliciet vermeld dat je geen geld terug kunt krijgen. Wetende dat ik als consument het recht heb mijn bestelling binnen 14 dagen te herroepen vond ik dit niet netjes. Het is misleidend. Ook in de algemene voorwaarden staan zaken over het herroepingsrecht die niet overeenkomen met de wettelijke regeling. Dit wekt geen vertrouwen en maakt dat ik eigenlijk niets meer te maken wil hebben met watMooi. Wat heel jammer is, want ik ben iemand die enkel duurzame artikelen koopt en dat is meen ik juist de doelgroep van watMooi.

Shirt past en was snel bezorgd. De website van watmooi is wel verouderd en het is online slecht te zien wanneer een pakketje gaat aankomen en wanneer het bezorgd is.

Snelle service en goede producten

Wat mooi heeft altijd een snelle levering en mooie kwaliteit producten. Fijn dat de bezorging via een fietskoerier kan plaatsvinden. Een tip is om ook de verpakkingsmaterialen van de verzending duurzamer te maken. Nu heb je veel plastic afval, van de enveloppe en verpakking van de kleding.

Gewoon weer uitstekend zoals gewoonlijk!

Vlotte levering, prima pasvorm en goede kwaliteit!

Prettig en snel

Snel antwoord op mijn vraag en de bestelling snel binnen in een gezellige verpakking. Kwaliteit van het t shirt is goed.

Fijn dat er een begeleidend kaartje was geschreven, dat wilde ik graag maar ik zag het niet als optie. Op de envelop had ik laten schrijven aan de jarige x, liefs onze namen. En mijn schoonzusje stuurde een foto van een begeleidend kaartje. Echt top! Een tip: dat je kan aanvinken dat je een kaartje wil toevoegen (want je kan al wel aangeven dat je het als een cadeau koopt) . En dat je dan een tekstje kan aanleveren.

Altijd wordt alles perfect getegeld en met ruilen heb ik nooit problemen gehad bij WatMooi!

Helemaal tevreden

Bij watMooi een King Louie rokje gekocht. Ik twijfelde ergens over en had contact opgenomen met watMooi. Ik kreeg snel antwoord en de uitleg was duidelijk. Ben erg blij met mijn aankoop. Na het plaatsen van de bestelling lag het pakketje 2 dagen later op mijn mat. Ik vind het heel fijn en handig dat je direct kan zien of iets vegan is. Dat vind ik belangrijk. Dmv icoontjes wordt dat aangegeven. Echt een fijne webwinkel.

Makkelijk besteld, snelle levering, fijn shirt

Het bestellen via watmooi is handig. De levering is snel en via de brievenbus (geen pakketjes ophalen bij de buren). En de pasvorm van het sporthemdje is erg fijn.

Blij met mijn prachtige trui van loop.a.life!

Ik heb de honingkleurige trui besteld, in de sale. Ben er heel erg blij mee. Misschien wel goed om op de site te vermelden dat er ook wol in zit- de kriebel valt gelukkig mee. Het blauwe velours vestje van King Louie is ook prachtig, maar de S valt bij deze een tikkie krap (ik zit vaak tussen S en M in). Dat ik mijn pakket door de fietskoerier kan laten bezorgen vind ik altijd een dikke plus.

Goede communicatie

WoW wat werd ik keurig op de hoogte gehouden van de vorderingen van mijn bestelling. Een hele gave waterfles snel in huis. Ik ben er erg blij mee.

Snel en prima spullen!

Jurk besteld in de opruiming. Voldoet aan de beschrijving en ben er erg blij mee.

Eerste aankoop is een feit en een succes

Heb een shirt, trui en jurk besteld en daarbij gebruik gemaakt van de maattabel. Per merk verschilt de maatvoering namelijk enorm. En alle drie de items pasten goed! Via de mail word je goed op de hoogte gehouden over het verzendproces.

Duurzame levering met fietskoerier!

Leuk dat ze duurzaamheid helemaal doorvoeren in hun bedrijfsvoering!

Legging van dikke stof dus voor de koude winterdagen. Perfecte pasvorm en mooi lang voor 1.76.

Snelle levering, goede service, fijne communicatie

Het pakket werd snel verstuurd, ik kreeg wat ik besteld had en bij vragen/ mails, krijg ik altijd snel en persoonlijk antwoord

Diependaalseweg 153

1214 KA Hilversum

Over watMooi

Alle kleding en accessoires die je koopt bij watMooi zijn op een eerlijke manier gemaakt, met respect voor mensen en voor het milieu. Zo wordt niet alleen jij maar ook de wereld een beetje mooier.