Pluspunten

Duidelijk communicatie en snelle levering

Ik zou wel meer items per pagina willen zien.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede prijzen voor mooie en duurzame producten. Snel bezorgd.

Minder plastic gebruiken, maar de meeste producten komen zo ingepakt van de fabriek (dus ergens anders in de supply chain).

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

tot nu toe altijd volgens afspraak geleverd, netjes ingepakt en de goede artikelen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

mooie producten die duurzaam zijn gemaakt, leuk dat je ook zonder extra kosten voor bezorging door de fietscourier kan kiezen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle service, mooie en eerlijke spullen!

Website lijkt wat verouderd, op zich geen probleem, maar schrikt misschien sommige klanten wat af.

• Communicatie

Pluspunten

Leuke collectie, betrouwbare service

Meer informatie over pasvorm en maten

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Vlotte communicatie en levering. Op een vraag werd snel antwoord gegeven, en na het terugzenden van een deel van de bestelling, kreeg ik ook vlot een bevestiging van de ontvangst van die terugzending.

Kunnen de pakjes in karton in plaats van plastic verzonden worden?

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Fantastische collectie, heerlijk om gewoon duurzaam en verantwoord te bestellen met goeie prijs-kwaliteitverhouding. (zowel goedkopere als specialere merken, het is allemaal goed in zijn soort), leuke nieuwsbrieven en goeie informatie over de producten. Redelijk snelle levering, soms zelfs heel snel. Dat je voor Fietskoeriers kan kiezen vind ik echt briljant.

Iets meer indicatie van bezorgtijd zou helemaal perfect zijn! Nu nog net wat onzeker hoe lang het zal duren. En als het zou lukken (lastig, want afhankelijk van merken, maar toch) om iets grotere maten te leveren dan zou dat ook beter zijn, inclusiever.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ik was op zoek naar een online kleding winkel met ecologische producten, watMooi biedt hele leuke betaalbaar producten aan, ook met helder uitleg van waar er allemaal opgelet is m.b.t. duurzaamheid enzo. Ook super leuk om de bezorging bij fiets te kunnen krijgen. Top!

Ik hoop dat er steeds meer producten komen want ik wil bij jullie blijven winkelen :)

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Fairfashion

Pluspunten

Guppy bag geleverd zoals besteld. Geen verzendkosten, ook al was bestelling 30 euro. Item goed en handig verpakt: los van platgevouwen originele verpakking in kartonnen envelop, zodat het gewoon in de brievenbus past en geen pakjespost meer is. Top!

Geen track&trace code gekregen, zodat ik me wel afvroeg of de bestelling wel goed was gegaan, maar de gratis verzending weegt daar tegenop bij dit soort bedragen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Fijne webshop met mooie kleding !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Aandacht voor natuur en milieu.

De qwebsite kan beter. Meer inzoomen op de producten zodat ze beter te beoordelen zijn.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Sneek duidelijk lief

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede website, snel geleverd zonder extra verzendkosten en dan ook nog een lekkere verrassing in het pakje!

Diependaalseweg 153

1214 KA Hilversum

Over watMooi

Alle kleding en accessoires die je koopt bij watMooi zijn op een eerlijke manier gemaakt, met respect voor mensen en voor het milieu. Zo wordt niet alleen jij maar ook de wereld een beetje mooier.