Fijne blouse en vooral kleurrijk

Goede service en vooral snel 1 dag

Zeer tevreden over Wat Mooi vlotte afhandeling van bestellingen.

De bestelling komt altijd vlot, netjes verpakt. Er kan gewoon geruild worden. De afbeeldingen van kleding vind ik niet altijd duidelijk.

Fijne webwinkel waar ik al een paar jaar gebruik van maak. Eerlijke mooie mode. Snelle service

Heel tevreden

Ik bestel al jaren bij Wat Mooi en ben heel tevreden. Ik raad het vaak aan aan mensen die ook duurzame mode willen dragen. Snelle service, mooie kleding, sta volledig achter de groene missie. Alleen jammer dat retourneren je €6.50 kost, maar ook dat is wel begrijpelijk.

wisselend

Het T-shirt bevalt prima. De BH, vooral de bandjes snijden in mijn huid

Fantastische jumpsuit, geweldige levering.

Heerlijke webwinkel met hart voor mooie kleren en de mensen die ze maken. Perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Bedenk dat goedkopere dingen door iemand anders betaald wordt: de makers (sweatshops), de natuur (slechte teelt, chemische middelen, ver transport), de wereld die lelijker wordt van massaconsumptie. Daarom zijn dit soort kledingwinkels zo belangrijk!

Prachtige bottle besteld!

Snelle levering , accuraat en vriendelijk team

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke informatie.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

De eco insteek en mooie producten!

Ook kledij voor mannen zou top zijn!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Fietskoerier, duurzame en verantwoorde keuzes kunnen maken

Op de site gemakkelijker zoekfuncties voor sale

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

- Gaat voor duurzaam, ook wat betreft het verzenden van de producten. - Regelmatig aanbiedingen maakt de online winkel ook aantrekkelijk. - Ook uitgebreide vermelding van het materiaal waar de kleding van is gemaakt vind ik heel goed. Dit zie je niet zo vaak op websites met kleding.

- ik zou zelf meer keuze in sjaals willen. - een online shop blijft voor mij toch lastig. Wat als het niet blijkt te passen. Kleding terugsturen is ook niet duurzaam. - het beeld van de site is heel smal op mijn beeldscherm. Ik denk dat de opmaak van de site wat verbeterd kan worden. Nu moet je steeds veel doorklikken.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Duidelijk communicatie en snelle levering

Ik zou wel meer items per pagina willen zien.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede prijzen voor mooie en duurzame producten. Snel bezorgd.

Minder plastic gebruiken, maar de meeste producten komen zo ingepakt van de fabriek (dus ergens anders in de supply chain).

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

tot nu toe altijd volgens afspraak geleverd, netjes ingepakt en de goede artikelen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

mooie producten die duurzaam zijn gemaakt, leuk dat je ook zonder extra kosten voor bezorging door de fietscourier kan kiezen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle service, mooie en eerlijke spullen!

Website lijkt wat verouderd, op zich geen probleem, maar schrikt misschien sommige klanten wat af.

• Communicatie

Pluspunten

Leuke collectie, betrouwbare service

Meer informatie over pasvorm en maten

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Vlotte communicatie en levering. Op een vraag werd snel antwoord gegeven, en na het terugzenden van een deel van de bestelling, kreeg ik ook vlot een bevestiging van de ontvangst van die terugzending.

Kunnen de pakjes in karton in plaats van plastic verzonden worden?

Diependaalseweg 153

1214 KA Hilversum

Over watMooi

Alle kleding en accessoires die je koopt bij watMooi zijn op een eerlijke manier gemaakt, met respect voor mensen en voor het milieu. Zo wordt niet alleen jij maar ook de wereld een beetje mooier.