Pluspunten

de service is prima

de panty die ik heb besteld (panty elin sheer 20 dernier) zat al bij de 2e keer dragen helemaal vol met ladders en kan in die zin niet erg duurzaam worden genoemd.. hoewel de panty erg fijn zit en mooi zit, was dit helaas een behoorlijke verspilling van de 22 euro

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ze hebben mooie en eerlijke producten die goed en snel geleverd worden.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Toen ik belde had ik meteen de juiste persoon aan de lijn. Deze heeft me goed geholpen. Ik wilde iets ruilen, de volgende dag had ik het gewenste artikel al in de bus.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede en snelle levering. Duidelijke productinformatie, Items voldoen absoluut aan de verwachting

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Uitstekende service en snelle levering

Pluspunten

Wat meer foto's per item, het liefst op een model, zodat goed te zien is hoe het artikel draagt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie merken en missie

- op de website vind ik de foto’s niet altijd erg duidelijk

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

WatMooi is een prettige webwinkel. Ze leveren snel en de service is vriendelijk en efficient. Ik bestelde de verkeerde maat doordat de matentabel bij het artikel dat ik wilde, niet klopte. WatMooi kwam met een goede oplossing.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service en mooie producten

Nvt

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

leuke kleding, goede kwaliteit

mannenkleding! meer jasjes (voor op kantoor)

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Mooie producten op de website

De website zelf oogt nog een beetje ouderwets

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Mooi eerlijke kleding. Ik had mijn Paala t-shirt de volgende dag al in de brievenbus, netjes verpakt. Erg fijne winkel, ik heb er al vaker besteld.

Pluspunten

Mooie merken met een goed verhaal, dat mis ik bij andere (online) winkels.

De website is een beetje vol, wat meer rust creëren door minder buttons en tekst op de pagina's. Milieuvriendelijkere verpakking. Het brievenbuspakketje was plastic dat wel gerecycled kan worden maar iets als RePack of papieren verpakkingen zouden niet verkeerd staan.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Fijn dat er een organisatie is die zich inzet voor duurzame mode! En dat alles verzamelt op 1 platform, helemaal top!

Jammer dat de kleding in plastic wordt verstuurd, want dat is dan weer helemaal niet duurzaam.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Makkelijk en fijn om zoveel duurzame kleding bij elkaar te vinden. Mooi bedrijf.

Jammer dat de kleding verzonden werd in een plastic postverpakking (en geen papieren/kartonnen). Hopelijk zijn daar goede overwegingen voor geweest.

• Betrouwbaarheid

Betere fotos van de producten, veel items hebben geen goede aanfotos

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

duurzaamheid, eco kleding

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering, goedkoop

net

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed dat er een fietskoerier is zeer positief.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Prima bedrijf met mooie, duurzame kleding. Koop er al jaren, naar volle tevredenheid. Een keer was een product naar een oud woonadres van mij gestuurd, en het pand werd verbouwd. Eigenaresse van bedrijf heeft zich enorm ingespannen om het Product bij mij te krijgen. Is gelukt en ik kreeg een mooie ketting erbij vanwege het gedoe en het lange(r) wachten.

Weet niet.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Heb 3 dingen besteld van King Louie. Ben er erg blij mee. Ik bestelde XL en het viel ook als XL (dat is niet altijd zo!). Het werd gelijk de volgende dag al geleverd. Top.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ben al jaren lang een terugkerende klant bij Watmooi omdat de kleding eko en eerlijk gemaakt is, en de service perfect!

Geen verbeterpunten

Diependaalseweg 153

1214 KA Hilversum

Over watMooi

Alle kleding en accessoires die je koopt bij watMooi zijn op een eerlijke manier gemaakt, met respect voor mensen en voor het milieu. Zo wordt niet alleen jij maar ook de wereld een beetje mooier.