Pluspunten

Vriendelijk en transparant. Kleding van een mooie kwaliteit en Fairtrade. Kreeg een aardige attentie erbij.

Een alternatief voor de plastic verpakkingen?

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Leuke, duidelijke website

Weet ik niet

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Mooie producten

Wellicht schoenen toevoegen aan assortiment Het aanbod jassen vind ik wat klein.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Eerlijk en duurzaam en nog een kortingsbon erbij. Top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlotte afhandeling van de zending

retourzending portokosten

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Groot assortiment duurzame kleding. Veelal vermelding van de precieze maten per kledingstuk. Snelle service. Een kortingscode als je jarig bent.

Een persoonlijk kaartje o.i.d. bij de bestelling zou ik leuk vinden. (Opnieuw)@@ verkoop van duurzame schoenen / laarzen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlotte levering/ verjaardagskorting/ ecologische kledij

alleen jammer van de hoge retour zendkosten indien het niet zou passen( zoals bij vorige levering) Nu had ik meer geluk want het paste.

• Communicatie

Pluspunten

De fietskoerier is een mooie aanvulling!

kleding voor mannen! Mijn echtgenoot wil ook graag fairtrade kleding maar dat is bijna niet te vinden :( Verder vind ik het bij een webshop lastig dat je niet kunt voelen hoe dik de stof is. Misschien dat daarover toch iets in de beschrijving kan, bijvoorbeeld of het een wintertrui of een zomervest is.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

snelle service, geen verzendkosten!!!

geen enkele

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Mooi, duurzaam assortiment en snelle verzending.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

snelle reactie op mijn vraag per mail, snelle afhandeling van het ruilen van mijn gekochte kleding

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Een duurzaam bedrijf. Zoveel mogelijk geleverd op de fiets door zeer vriendelijk personeel! Mooie producten

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Mooie gevarieerde collectie van duurzame merken.

Pluspunten

supersnel! levering nog zelfde dag! mooi product, zoals verwacht.

• Betrouwbaarheid

Meer informatie over de pasvorm van een kledingstuk met evt. recensies erbij van andere kopers. Bv. ook een tip of een kledingstuk groot valt of klein (ook omdat de merken niet altijd Nederlands zijn). Ruilen ging daarentegen wel makkelijk.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Mooie productie, heldere informatie over wanneer het verzonden wordt, dat 't verzonden is. Voor herhaling van kopen vatbaar.

Kinderkleding en mannenkleding

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Zulke mooie producten, met goeie oorsprong, echt een heerlijke kledingwinkel. Ik houd niet zo van online winkelen, maar soms komt het goed uit en dan is dit echt een pareltje. Voor het eerst nu de Fietskoerier gekozen, en ik had het gewoon dezelfde avond nog in huis! Bizar maar geweldig! Ik zou er niet op rekenen, maar het is een mooie bonus.

Ik zou het fijn vinden als er meer aangegeven werd of maten groter of kleiner vallen, dat is altijd fijn met online bestellen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Mooie artikelen, duidelijke bestelprocedure, wordt doorgaans snel bezorgd. Heel mooi verpakt en altijd een persoonlijk handgeschreven kaartje! Dus voelt dubbel als een cadeautje!

Mogelijkheid om middels een profiel voorkeuren op te slaan (bv maat) . Verder vind ik het erg jammer dat de website voor mobiel niet geschikt is. Dat is in deze tijd eigenlijk zonde.

Diependaalseweg 153

1214 KA Hilversum

Over watMooi

Alle kleding en accessoires die je koopt bij watMooi zijn op een eerlijke manier gemaakt, met respect voor mensen en voor het milieu. Zo wordt niet alleen jij maar ook de wereld een beetje mooier.