Pluspunten

Snelle levering. Fijne spullen. Met name de shirts van Komodo kan ik blindelings bestellen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goed geïnformeerd per e-mail. Mooie, bewuste, fairtrade producten. Niet duur.

Het enige jammere is dat er van veel producten maar weinig maten/kleuren beschikbaar zijn.

Pluspunten

Een mooie 9 1/2 lijkt mij een prima score, groet, rosa

Verbetering, tja eerlijk gezegd zou ik niets weten, prima!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering en geen verzendkosten.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Heel leuke zaak, mooi assortiment van o.a. kleding van organische stoffen. Van harte aanbevolen!

De communicatie met het personeel is goed. Wat snellere reactie op de berichten van klanten zou mijn tip zijn.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Zeer zorgvuldig!

Het zou mooi zijn als jullie de kortingscodes bij zouden houden. Zo van u heeft nog een verjaardag code staan

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Supersnelle services, mooie producten. Zelfs het plastic is duurzaam!

De website! Komt nogal gedateerd over en sommige functies missen (zoals meerdere maten tegelijk zoeken)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Soms zie ik mooie kleding en snelle service, ook als je moet ruilen.

Meer variatie

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

producten met een goed verhaal: fair/duurzaam/recycle etc

Foto's van kledingproducten zie ik graag op een model. Foto's zitten er soms bij, hangt af van merk maar dan zie je net niet of een jurk over de knie valt of er boven. Juist deze lengte ('er boven' of 'er onder') is voor mij belangrijk

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Prima en snel

Nee

Pluspunten

Leuke mode voor een betaalbare prijs.

Voor de wat vollere dames is het moeilijk juiste kleding te vinden. XL is dan soms te klein. Mag het een maatje meer zijn?

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Kleding snel in huis. Mail over dat het pakket afgeleverd heeft.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snel en adequaat antwoord van de klantenservice. Tijdige levering.

Het zou handig zijn als bij kledingstukken vermeld wordt of de stof dik of dun is, stijf of rekbaar. Ik heb me daar al een paar keer in vergist op basis van de foto's.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

goede weergave van spullen op de site, mooie kwaliteit stoffen, ben altijd blij met spullen van watMooi. De naam klopt bij wat je zegt als je de artikelen ziet: wat mooi!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering Goede kwaliteit producten

Wat ik lastig vond is dat je niet weet of het past of staat vooral niet als je het merk nog niet kent. Het zou fijn zijn als je niet hoeft te betalen voor je retourzending. Ik snap dat dit begrotelijk wordt, maar het heeft me wel in eerste instantie tegen gehouden om te bestellen.

Pluspunten

Mooie & eerlijke artikelen. Vaak sale. Persoonlijke aandacht. Geen main stream mode maar unieker.

-gratis retour ipv verzendkosten - meer info over hoe wijd kledingstukken zijn, maten ook in cm weergeven

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt, duidelijke info via de mail, zowel over de bestelling als over de levering

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Mooie producten, goede bezorging en reactie op vragen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ben heel blij met mijn aankopen!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle en goede service. Ik wilde een aantal artikelen ruilen en kreeg direct antwoord op mijn vraag hierover. Ook werden de nieuwe artikelen meteen verzonden terwijl ik de oude nog niet eens retour had gestuurd.

Ik vind het lastig dat de retourzending voor eigen rekening is. Ik twijfel erg vaak over de maat van de kleding en dit maakt het toch minder prettig om te moeten ruilen/retour te zenden. Misschien kan watmooi de eerste retourzending vergoeden bij een bestelling, en het een tweede keer voor eigen rekening laten zijn (zodat mensen ook niet maar bezig blijven met op hun kosten ruilen).

Diependaalseweg 153

1214 KA Hilversum

Over watMooi

Alle kleding en accessoires die je koopt bij watMooi zijn op een eerlijke manier gemaakt, met respect voor mensen en voor het milieu. Zo wordt niet alleen jij maar ook de wereld een beetje mooier.