beste mieke, wat balen dat het niet is zoals je verwacht had. Hoe heb je de kleuren ingegeven en wat is er precies niet goed? kan je ons anders een foto mailen en uitleggen hoe we dit kunnen oplossen. Wij gaan voor 100% klanttevredenheid
Bedankjes.nl is al meer dan 15 jaar specialist op het gebied van gepersonaliseerde bedankjes. Met een vast team van 12 collega's en een aantal oproepkrachten verwerken wij jaarlijks zo'n 30.000 bestellingen voor bruiloften, zakelijke bedankjes, afscheid collega's, communie, of persoonlijke cadeaus. Vormgeving, personaliseren, productie en handeling, we doen het allemaal onder één dak. Daardoor zijn de lijntjes kort en kunnen wij snel en op maat leveren. Wij gaan voor 100% klanttevredenheid!