Laden reviews...
15 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden doorgaans een hoge kwaliteit van het product en nauwkeurige maatvoering. De levering verloopt meestal snel met duidelijke communicatie, en veel klanten bestellen opnieuw. Een paar bestellingen hebben vertraging of verpakkingproblemen gekend, maar deze werden snel opgelost. Over het algemeen is de feedback positief en doen klanten graag opnieuw zaken.
Precies wat je er van verwacht
30 May 2026
Edwin
Amsterdam
Mooie mat die ik op maat heb besteld. Prima kwaliteit. En netjes op de hoogte gehouden over de levering. Bedrijf is zeker aan te bevelen.
19 March 2026
BoTo
Arnhem
alles klopt zoals besteld
2 March 2026
Harm
Assen
Dit was mijn 2e bestelling. Erg tevreden.
24 February 2026
Marleen
Noordwijk
er waren wat uitzonderingen op mijn bestelling wat voor vertraging zou zorgen. Dit is zsm besproken en meer dan goed opgelost. Toppers met mooie kwaliteitsspullen.
16 February 2026
Kim
's-Gravenhage
Mooie mat, exact op maat en snel geleverd.
8 February 2026
Mathilde
Hilversum
Zelfs een beetje extra waardoor de mat nu mooi passend is gemaakt.
15 January 2026
Jolanda
Hoofddorp
Vlak voor de feestdagen besteld. Dat ging even mis, maar er werd heel goed mee gedacht en vlot geleverd. Goede en nette communicatie. Dit was onze tweede bestelling en over beide super tevreden. Droogloopmat ook goede kwaliteit!
29 December 2025
Jannie
Westhoek
De mat was keurig goed verpakt geleverd. Bij uitpakken zagen wij dat de onderlaag van de mat beschadigd leek. Veel wittige vlekken en strepen alsof de onderlaag al gebarsten was. Het voelde niet glad en solide aan. We hopen dat de nattigheid en vuil wat naar binnen gelopen gaat worden niet door de mat heen trekt op het marmoleum. Wat is uw idee hierover.
2 December 2025
A
Haarlem
Staat goed. Mat op maat is kloppend met de opgegeven maat. Onderkant is geschikt voor pvc en vloerverwarming. Daar was ik naar op zoek. Nu 2 e mat in bestelling voor de achterkant/ keuken. Blij mee.
30 November 2025
Heske
Grave
Keurig, snel en een keurige levering van het product
13 November 2025
Han
Rijssen
Gemakkelijk om te bestellen en prima klantenservice die geholpen heeft. Na de mail met de proefversie was het in 1 x goed! zeer mooie mat van goede kwaliteit!
27 October 2025
Bilzen-Hoe
28 July 2025
F.
Delft
Hij past goed bij de vloer
12 July 2025
Wil
Beneden-Leeuwen
Goede ervaring, alleen voor mij zou de levering wat sneller mogen!
26 March 2025
Rini
Oirschot
Snelle levering van de op maat gemaakte mat. Proper ingepakt. Goede kwaliteit.
22 March 2025
Kelly
Nijlen
Nadat een mat niet goed was, kregen we al snel een andere opgestuurd. De verkeerde mat hoefde niet geretourneerd te worden. Kerst kado voor een ander. ( is een kleinere mat uit te halen ) Bedankt
12 December 2024
ron
Medemblik
Medewerker Wijke stuurde eerst een mooie offerte voor een afwijkend aantal trapmatten en ik werd via persoonlijke SMS op de hoogte gehouden van de stand van zaken mbt de aflevering. De kwaliteit zier er goed en sterk uit .
4 December 2024
Sander
Amsterdam
Mat keurig verpakt op tijd bezorgd. Prijs - kwaliteitverhouding prima.
23 November 2024
Esmaralda
JOURE
Ik ben erg tevreden en het is een aanrader ook het stofzuiger can deze matte is een stuk fijne dan mijn oude matten
17 September 2024
Rosita
Hellevoetsluis
Handig voor als je geen standaard mat kan gebruiken. Je koopt hier gewoon een grotere en snijd hem op maar.
17 September 2024
IvdB
Almere
Snel en voordelig (ivm andere aanbieders) een goed ingepakte stevige buitenmat op rol van Hamat in huis.
14 September 2024
Jan
Leeuwarden
2 September 2024
Peter
Zwolle
Zeer tevreden over mijn matten. Mooi uitzicht op mijn vloer. Snelle en goede service
28 August 2024
Anita
Antwerpen
Dé specialist in matten voor elke ruimte
Bij Voordeelmat draait alles om één ding: de juiste mat op de juiste plek. Of u nu op zoek bent naar een schoonloopmat bij de entree, een logomat met uw bedrijfslogo of een ontlastende antivermoeidheidsmat; wij hebben de oplossing in huis.
Met een ruim assortiment en jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot dé online specialist in matten voor bedrijven, instellingen én particulieren.
Specialist in maatwerk: Van standaardmaten tot volledig op gemaakte matten. Wij denken met u mee en leveren precies wat u nodig hebt.
Persoonlijk advies: We helpen u graag bij het kiezen van de juiste mat. Onze experts nemen de tijd voor u als klant en geven op maat gemaakt advies.
Ruim aanbod: Schoonloopmatten, droogloopmatten, logomatten, spaghettimatten, rubbermatten, entreematten en meer: voor binnen én buiten.
Scherpe prijzen: Door onze efficiënte werkwijze en directe inkoop profiteert u altijd van een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Snelle levering: Veel van onze matten zijn direct uit voorraad leverbaar. Maatwerk? Ook dat leveren we snel en zorgvuldig.
Bekijk meer op: www.voordeelmat.nl of neem contact op met onze klantenservice!
E: [email protected]
T: 0521 788 934