Top product, top service

De website biedt een vlotte navigatie en een duidelijke bestelprocedure. Het product is van zeer goede kwaliteit en was netjes verpakt. De levering volgde snel op de bestelling. Dank u !

Hij is nog niet binnen

Misschien kunt u beter wachten met dit tot dat het bestelde is afgeleverd

Zeer mooie robuste mat, echt top!

Besteld en binnen 3 dagen geleverd gekregen. Ik kreeg ook nog meer ook dus dat was alleen maar goed, dan was er wat marge voor het idee; het op maat snijden van de mat zodat deze precies in het portaal past. Dat zelf op maat maken is heel eenvoudig, ik had een zwarte mat en een witte verfstift (te koop bij hobby verf winkels). Hiermee heb ik de vorm die ik wilde maken op de mat afgetekend zodat ik wist waar ik moest snijden. Met een scherp stanleymes was de mat heel makkelijk te snijden (ik heb de 15mm dikke spagetti mat). Kortom, echt een aanrader en het staat nu helemaal prachtig!

voldoet volledig aan mijn verwachtingen

Het advies om deze mat te nemen was de juiste. Het is prettig te verwerken materiaal en ligt prima op de bank als antislip voor de hond in de boot.

Keurig product, conform specificaties, keurig op tijd geleverd

Vorige mat was supper.

Zwarte schoon loop mat had een verkleuring ene helft zat bruine strepen in, alsof het verkleurd was, had gelukkig niet alles nodig zodat het nu niet zo opvalt.

Helemaal top!, aanrader.

Na goed vergelijken op internet bij voordeelmat terecht gekomen. Bestellen ging makkelijk, maar na het plaatsen van de bestelling bleek de mat niet meer voorradig. Erg jammer, maar kreeg een duurdere mat als compensatie, zonder extra kosten.

Vlot en correct

Vlotte en correcte levering

Goede matten, goede levering

Goede matten, goede levering

Prima verhouding kwaliteit prijs

Prima verzorgd

Een goede deurmat op maat die snel geleverd werd.

Precies zoals besteld en netjes ingepakt.

Precies zoals besteld en netjes ingepakt.

Mooie goede matten, snel geleverd

Ondanks dat we 2 afwijkende maten hebben besteld snel geleverd. Mooie stevige matten, erg tevreden

Correcte snelle levering

De kwaliteit van de mat lijkt goed. Uiteraard kun je dit pas na een aantal jaren echt goed beoordelen. De levering was op tijd en goed verpakt.

Prima kwaliteit, snel geleverd

Prima kwaliteit, snel geleverd

Prachtige matten.

Prachtige matten ,goed advies,redelijke prijs!

juiste product tegen scherpe prijs Top.

geheel volgens afspraak

Mat is goed

Mat van goede kwaliteit. Stevig. Afmetingen kleiner dan verwacht. Wel prijzig. Mat op donderdag besteld (30-12). Volgens site in 2 a 3 dagen binnen. Uiteindelijk volle week op de Mat mieten wachten. Dat was een teleurstelling. Weet niet of dat aan Voordeelmat ligt. Of aan dpd.

Goed en snel

Goed en snel

prima mat

snel geleverd deze prima mat

Gewoon op tijd geleverd. Duidelijke website, geen fratsen

Ik haf verschillende types loper nodig. De website gaf precies datgene dat ik aan informatie nodig had. Keuze gemaakt, besteld en enkele dagen later was het geleverd. Prima

Geweldige service , prima mat!

Al eerder naar volle tevredenheid een mat besteld, daarom weer via voordeelmat besteld. Zat helaas een beschadiging in één van de bestelde matten. Dit werd zeer snel opgelost, na één mailtje werd een nieuwe mat opgestuurd!

netjes en snel

Mat werd netjes en snel geleverd, maar ik heb wel het idee dat er wat ''kale plekjes'' inzitten.

Net voldoende!

Bijna teruggestuurd maar te veel gedoe. Eén rand met deuken en butsen. Ligt nu verdekt aan de kant van de muur. Helaas. Zou eigenlijk een deel van de aanschafprijs moeten terug eisen.

Goed product

Snelle levering, en een goede prijs kwaliteit verhouding

Overegge 18

8343XB Zuidveen