super bedrijf!

al verschillende keren iets besteld, wordt altijd goed en snel geholpen. en goed bereikbaar voor advies of vragen.

dpd

zeer slechte service van dpd artikel word gewoon over het hek gegooid! Misschien staat er wel een glazen vaas achter het hek.

Prima matten

Zeer fijne mat en goede kwaliteit.

Service met een hoofdletter

Door misverstand niet het juiste besteld, toch hulp bij eventuele andere verwerking dan oorspronkelijk gepland en de belofte dat indien nodig een andere oplossing geregeld zal worden

Advies op maat, kwalitatief goede mat op maat gemaakt met logo. Top!

Fijn contact gehad voor de bestelling van een deurmat op maat incl. logo. Telefonisch persoonlijk advies ontvangen en direct dezelfde dag de bestelling kunnen doorvoeren. Snelle levering, goede kwaliteit, dus zeer tevreden!

super aftersales

door een fout bij de bezorgende partij was mijn zending zoek. dit werd zeer snel opgelost door gelijk een nieuwe mat af te sturen.

Goed afgeleverd, deurmat netjes verzorgd volgens afspraak

Deurmat naturel gekozen, kwaliteit prijs verhouding uitstekend en direct geplaatst. Vrouw des huizes is ook content.

Een aanrader

Snelle aflevering Perfect op maat Goede kwaliteit

goede communicatie die leidt tot aankoop

Na diverse websites te hebben bezocht voor een zogeheten spaghettimat kwam ik op Voordeelmat.nl Ik had nog wat vragen en na telefonisch deze gesteld te hebben werd ik keurig teruggebeld met goede uitleg over de mogelijkheden. Daarna is ook per mail deze info nog eens bevestigd. Mat besteld en binnen 3 dagen geleverd. Top service

uitstekende ervaring!

Direct bezorgd, goed verpakt met minimaal afval, en zeer goed kwaliteit!

Helemaal goed

Makkelijk te bestellen, snelle levertijd en goede communicatie. Mat ziet er mooi uit!

Mat is helemaal scheef afgesneden. Ziet er niet uit.

Mat is helemaal scheef afgesneden. Ziet er niet uit. Voordeelmat wil niets doem omdat de afmetingen binnen de normen vallen. Maar de mat is aan 2 kanten scheef afgesneden.

Mooi product en snelle levering

Mooie matten en precies de kleur /maat die ik wilde hebben. Snelle bezorging.

Mat bevalt prima, bezorgdienst minder

Tevreden over de ontvangen kokosmat, deze ziet er goed uit en is gemakkelijk zelf op maat te snijden. Hij is nog een beetje in de rui maar ik verwacht dat dat snel minder wordt. Bezorging door DPD valt altijd tegen. Geen track en trace ontvangen terwijl Voordeelmat mij wel mailde dat dit zou gebreuren. Vervolgens bleek de mat al een halve week bij de buren te liggen zonder dat wij hier bericht van hebben ontvangen. Ik zou overstappen naar een andere bezorgdienst als ik jullie was, heb al meerdere slechte ervaringen met DPD.

Kwaliteit en service voor prima prijs!

Een goede ervaring met Hamat 460 noppentapijt voor ons balkon hadden wij al jaren. Gelukkig was het nog te bestellen. Service aan de telefoon was uiterst vriendelijk en efficiënt en ook de levering door Verhoek was tot in de puntjes verzorgd. Onze buren zijn er gelijk voor gevallen en hebben het ook besteld. Chapeau! Ere wie ere verdient!

toplevering

Mooi product en levering volgens afspraak.

Snelle levering, slechte kwaliteit

Snelle levering. De naturel kokosmat ziet er op het oog degelijk uit, maar na een paar maanden blijkt dat de kwaliteit slecht is. Zeker gezien de prijs die je betaalt (zo’n Eur 140 voor 80cm x 2m) Ik heb al meer dan 20 jaar kokosmatten bij deuringangen. Alleen bij deze kokosmat raakt de stofzuiger vol met kokos na elke stofzuigbeurt. En dat na 5 maanden. De kokosmat heeft ook al diverse vlekken die er niet uit te krijgen zijn.

zeer tevreden

Goede beschrijving van artikel. Deze mat is een aanrader, oogt zeer mooi en pluist niet.

Top bedrijf met een perfecte service.

Mat is zeer snel geleverd. Hele nette prijzen. Kwaliteit en services staan bovenaan. Had 1 mat met wat vervelende vleugen en dit werd zonder morren omgeruild voor een andere mat. Kortom: in 1 woord >Top bedrijf

Pluspunten

Helaas was er iets misgelopen met de bestelling. Heb na bestelling onmiddellijk een mail gekregen van bevestiging van mijn bestelling. Na 3 dagen had ik nog geen bevestiging gekregen dat de bestelling verstuurd was. Hierop heb ik donderdag telefonisch contact opgenomen (had de mat vrijdag echt nodig) en hebben ze er alles aan gedaan om bestelling op tijd te leveren. Vrijdagmiddag was de mat geleverd. SUPER!!!

Pluspunten

Top service! Snel contact via e-mail, snel geleverd en de mat past perfect.

Pluspunten

Zeer vriendelijke mensen en ik was vooral onder de indruk van het uitvoerige advies. Meneer Farnholt laat je zeker geen mat kopen die je eigenlijk die wilde (of dacht te moeten hebben maar waar een andere mat beter voor geschikt zou zijn). Fijn ook telefonisch contact te kunnen hebben en niet alles over email te moeten doen.

Pluspunten

goede website, duidelijk en overzichtelijk, goede prijzen snelle levering.

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Geen idee.

Overegge 18