Bedankt voor je leuke review, Burgina!
Bedankt voor de mooie review, meneer Langeveld! Nog eventjes geduld en dan mogen jullie die mooie cruise gaan maken. Alvast een prettige vakantie gewenst en natuurlijk graag tot ziens bij Travel Store!
Bedankt voor jullie top review, daar worden we blij van! Alvast veel plezier gewenst in het mooie Noord-Macedonië! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Beste mevrouw Krijgsman, bedankt voor uw review. Wat jammer dat het contact met ons niet helemaal gegaan is zoals u gewenst had. Hiervoor onze oprechte excuses! Onze wijzigingskosten zijn altijd €75,-, zoals ook in onze voorwaarden vermeldt staat. Ik begrijp dat het vervelend is wanneer er iets gebeurd waardoor je de reis moet wijzigen. Een reis kan altijd in optie gezet worden en dan bent u uiteraard altijd vrij om hierin wijzigingen in aan te brengen. We wensen jullie alvast een prachtige vakantie toe op Tenerife!
Bedankt voor je review en het mooie cijfer, Wilma! Wat fijn dat het contact met Chantal zo goed bevallen is. We wensen jullie alvast een super vakantie toe op Curaçao! Met vriendelijke groet, team Travel Store.
Beste Mariska, bedankt voor deze prachtige review. Daar worden we blij van! Alvast een mooie vakantie in Noorwegen gewenst en natuurlijk graag tot ziens bij Travel Store! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Bedankt voor je mooie review Barry! Alvast een mooie vakantie op Tenerife gewenst!
Bedankt voor je leuke review Marja! Nog eventjes geduld en dan gaan jullie het verrassende Oregon ontdekken! Een collega uit Gorinchem heeft in 2022 een mooie reis door Oregon gemaakt, zou je het leuk vinden als deze collega contact met je opneemt voor wat persoonlijke tips & tricks? Met vriendelijke groet, Danique
Bedankt voor je super review Kris!
Besta Nita, bedankt voor je mooie review en het mooie cijfer!
Bedankt voor je mooie review Peter! Het schiet al op voor jullie; alvast veel plezier gewenst in Egypte! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Beste Laeitita, bedankt voor je review en wat fijn om te lezen dat het contact met mijn collega Jessica zo goed bevalt. Wat jammer dat het contact met een andere collega niet prettig verlopen is, maar gelukkig heb je nu wel jouw 'match' gevonden. Alvast een mooie vakantie toegewenst! Met vriendelijke groet, team Travel Store
Bedankt voor je mooie review, Ad! Alvast een schitterende vakantie in Dubai toegewenst. Met vriendelijke groet, team Travel Store
Fijn om te horen dat alles naar wens is geregeld, Therese! Alvast een fijne vakantie op Gran Canaria gewenst!
Hi Rob, bedankt voor je mooie review en wat leuk om te lezen dat jullie al jaren bij onze vestiging in Leerdam komen voor jullie vakanties. We wensen jullie alvast weer een mooie vakantie toe in Turkije en natuurlijk graag tot ziens bij Travel Store!