Wordt altijd goed geholpen

Krijg altijd goed advies

Vriendelijk en goede service, altijd vriendelijk en goed geholpen.

Erg goed

Heel goed geholpen weer.

Zeer prettig geholpen, medewerkers denken mee en zijn klantvriendelijk. Na het boeken blijft er contact.

Toppers

Ik boek al jaren bij travel store top ze zoeken net zolang tot ze iets voor me hebben .

Fantastisch!

Ik had een vakantie naar Egypte geboekt en heb in alle hectiek alles verkeerd gedaan. Ik raakte helemaal gestrest, omdat ik dacht dat ik nu extra zou moeten betalen en lang nieuwe voorwaarden zou moeten bespreken. De volgende dag belde ik naar Travelstore en werd ik geholpen door de geweldige Patricia van den Oever. Zij loste al mijn problemen met één telefoontje op, was ontzettend vriendelijk en lief. Ach, als alle problemen toch zo makkelijk opgelost konden worden! Diezelfde ochtend wist ik al zeker dat alles goed was en dat mijn vakantie zonder extra kosten en problemen gewoon door zou gaan!! Dank je wel, Patricia, en dank aan Travelstore voor de flexibiliteit — ik ben er dol op ❤️

geweldig

wat een topservice verlenen ze hier in het filiaal in Gorinchem,+ staan altijd voor je klaar, voor advies en met een glimlach wij komen hier al jaren en we hopen dat er nog veel vakanties door hun geregeld gaan worden,

Fijne service en goede organisatie. Wij zouden hier zeker opnieuw boeken.

Dankbaar

Als alleenstaande man, op leeftijd, geen enkele ervaring met internet wilde zo graag met kleinzoons een voetbalwedstrijd van Barcelona mee maken, daarbij ben ik niet alleen op prettige manier geadviseerd en bijgestaan maar ook professionele manier, mijn kleinzoons en ik hebben een weekend beleefd waar we nog lang op kunnen teren. Groetjes Gerrit Bliekendaal

Goed geh

Wij zijn tevreden, ons reis geboekt.

prima klantvriendelijke service

Meedenkende medewerker en snelle goede service gekregen

Prettig contact

Prima voorstellen, maar net niet de sfeer die we zochten

je wordt volledig ontzorgt !

Ik kan het kort houden mijn accountmanager Margreet Hol Bergman is voor mij alsof we elkaar jaren kennen het is een vraag en antwoord spel.En dat past bij mij en de resultaten zijn er ook naar ga zo door !!

Boek al mijn vakanties hier

Makkelijke website duidelijk en goede service

Super reisbureau. Het personeel is erg behulpzaam en beantwoord vragen snel.

Ontzorgen begint bij Travel Store

Zeer vriendelijke medewerkers. Ze reageren altijd, snel en correct op vragen. Ze denken van begin tot het eind mee. Absolute aanrader!

Meedenkend en meewerkend

Duidelijke communicatie. Concrete afspraken.

Hopelijk wederom een top vakantie

Zeer vriendelijke medewerkers. Denken met je mee en fijn dat we weer een vakantie hebben kunnen vinden.

Goed geholpen, komen er graag.

Al jaren goede ervaring met Travel Store

Goed en vriendelijk geholpen.

Zelf door de bomen het bos niet meer zien, maar met behulp van Travel Store een heerlijke vakantie gehad.

Snelle feedback en goed bereikbaar

Snelle reactie op mails en telefonisch goed bereikbaar. Daar onderscheiden ze zich wel met andere reisbureaus waar ik contact mee heb gehad. Denken goed met je mee

Goed.

Goed en kundig geholpen