Altijd tot in de puntjes geregeld!

Inmiddels onze vierde vakantie door Travel Store geregeld. Iedere keer weer fantastisch geregeld. Natuurlijk is de ene locatie weleens ‘beter’ dan de andere, maar vanuit het reisbureau werkelijk grandioos verzorgd! Een aanrader, wat ons betreft!

Prima zoals eerder ook

Zeer goed contact en service

Snelle en glasheldere service

Als nieuwe klant uitstekend geholpen. Gastvrije ontvangst op plaats van bestemming en prima verzorging aldaar.

Fijn contact

Als er vragen waren goed en correct verteld

Perfecte Service

Door onze jarenlange ervaring met Travelstore kunnen we alleen maar zeggen dat alles uitstekend verloopt bij een boeking of bij een vraag die hen gesteld wordt. Negatieve punten zijn er tot nu toe niet, dus dank jullie!

Er wordt uitstekend meegedacht

Vorige ervaringen waren al positief , maar bij het boeken van deze reis wederom

Goede ervaringen

Wij boeken al jaren bij travelstore .men denkt goed mee als ik een fout maak in de boeking met bijvoorbeeld een naam wordt ik even gebeld of het wel goed is. Ook voor andere vragen staat men altijd klaar. Ook de prijs is altijd net even iets lager dan elders

Goede service en altijd goed geholpen

Niets is teveel, ze komen altijd aan je wensen tegemoet

Professioneel

Alles wordt goed geregeld. Zeer attent allemaal.

Goed geluisterd naar onze wensen op deze maatreis.

Een mooie reis op maat laten maken.

Meedenkend .

Ruime betaalbare keus in vakanties

Telefonisch goed bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam. Fijn dat travelstore een makkelijk bruikbare app heeft.

Al jaren zeer goede ervaring.

Ten allen tijde goed bereikbaar en bij calamiteiten komen ze op voor de klant Bijzonder tevreden

Alles top

Goed geholpen. Meegedacht. Echt heel tevreden. Zin in onze trip naar Krakau.

Top service en supergoed geregeld!

Wij zijn heel tevreden en boeken zeker weer bij Travel Store.

Super service! Reageren snel en denken mee!

We boeken vaak bij Mirjam. Regelt alles. Luistert goed naar onze wensen en denkt daarbij mee. Voelt heel vertrouwd en wij kunnen zorgeloos van onze vakantie genieten!

Had gewoon online geboekt maar werd goed op de hoogte gehouden en leuke tips krijg je

Geweldig goed

Alles goed geregeld

Goede website scherpe prijzen

Al meerdere keren een vakantie geboekt via travelstore.nl altijd goede prijs en service.

Nu al een aantal keren via travel Leerdam een reis geboekt hetgeen wederom weer goed I gevallen. Je wensen worden meegenomen in het aanbod dat gemaakt wordt . Ik ben zeer tevreden

Top geregeld en super service

Ervaring en veel kennis. Top geregeld alles en duidelijk Wat ook erg handig is de Travel store App

Persoonlijk, efficiënt en doelgericht

Prima geregeld, een aanbeveler!

Naar een aantal jaren weer terug bij Travel store voelt weer vertrouwd

Naar een aantal jaren weer terug bij Travel store voelt weer vertrouwd Ze hebben al mijn wensen voldaan tot gauw

wordt op alle fronten goed bediend en er wordt mee gedacht om kosten te besparen

Margreet die mij bij staat is een topper !

Concordiaweg 8

4206 BB Gorinchem