Wij zijn langer dan 30 jaar klant bij Travel Store. Wij zij altijd top geholpen

We wilde nog even weg met een vertrek binnen 2 weken. Ingeborg van Travel Store heeft alles nog even snel kunnen regelen incl de extra beenruimte stoelen in het vliegtuig!

Fijn reisbureau

Wij hebben al diverse vakanties via Travel Store geboekt. De service, reisaanbod, aanbiedingen zijn zeer goed. Bij online boeken worden er geen extra kosten in rekening gebracht. Er wordt ook snel gereageerd als je vragen hebt. Dit reisbureau beveel ik zeker aan.

beste service

beste service aardig en mee oplossend

Super geholpen!

Vriendelijk personeel, doen alle moeite niks is te veel. Wij zijn erg tevreden.

Wisten zeer snel te vinden wat wij wilden.

2 weken voor vertrek dachten we waar gaan we naar toe met onze vakantie met z'n 2en. Voor rust en totale ontlasting. Al heel snel kwam Jill van vestiging Dordrecht op een heel leuk en kleinschalig 18+hotel in hurghada. We hebben echt genoten van de rust en verzorging van het vriendelijke personeel. Alles was door travelstore geregeld zelfs de stoelkeuzen in het vliegtuig heen en terug hebben ze voor ons gedaan. Wij gaan zeker terugkomen bij travelstore Dordrecht. Nogmaals dank Jill ❤️ Wilfred en Sandra

Perfect!

Goede service, vragen worden direct uitgezocht en beantwoord. Zo wil je geholpen worden.

Super netjes

Prima service. Vakantie in een paar kliks geregeld. Alle papieren netjes ontvangen.

Uitstekend geholpen

Boek al vele jaren wordt goed geholpen gegevens zijn bekent hoef niets meer in te vullen ook al heb ik de reis ergens anders gezien bel ik altijd naar travelstore en vraag dat ik de reis bij hun ook kan boeken door de goede service gun ik het travelstore

Ben zeer tevreden over de boeking die ik heb gedaan

Het hotel hebben we al eerder eens bezocht wij waren tevreden

Professioneel en behulpzaam.

Altijd bereid om dingen uit te zoeken en te luisteren wat je wensen zijn.

Eerste reservering buiten mijn reisagent

Altijd geboekt via concreet reisbureau, vaste klant. Totdat er bijna geen mogelijkheid (meer) was en daarop mij zeer dure reizen werden aangeboden. Zoekend kwam ik Travelstore tegen die nog wel mogelijkheden had en ook nog eens €700,- goedkoper bleek dan een mij aangeboden reis. Conclusie snel getrokken, eerste boeking goed gegaan. Er is niet gereageerd op gestelde vragen en terugkoppeling, nog dat er op whats@pp gestelde vragen gereageerd is.

Uitstekend geregeld

Ook dit jaar weer twee vakanties geboekt bij Travel Store Hardinxveld. Sinds 2016 boek ik elk jaar mijn vakantie en bij vragen kan ik altijd terecht. Het contact is snel, duidelijk en helder. Ook voor extra informatie kan ik met alle vragen bij ze terecht. Ook de aankomende jaren blijf ik mijn vakanties boeken bij Travel Store!

Heel vriendelijk geholpen

Het was een kado en moest geheim blijven tot een bepaalde datum. Ik kreeg alle medewerking om de betaling na die datum te doen.. Super!

Ik boek er al jaren en wordt altijd keurig geholpen

Zodra ik bel en mijn naam noem weten ze gelijk al wie ze aan de telefoon hebben en is mijn dossier al geopend. Ze belazeren je niet met prijzen, geen addertjes onder het gras, de prijs is de prijs ... Zeer tevreden

Goed en zeer vriendelijk ontvangen

Heel vriendelijke ontvangst en goed geholpen

Top service en support

Goed geholpen en vragen werden direct opgelost.

Toppers bij Travel Store Hardinxveld-Giessendam

Toppers ! 5 sterren waard!!

Snel en makkelijk te boeken

Ruime keuze en goede prijzen. Overzichtelijke site.

Snelle vriendelijke goede service

Voor het eerst geboekt. Snelle afhandeling van boeking. Op vragen kreeg ik direct antwoord. We moeten nog gaan maar volste vertrouwen dat tickets ook netjes worden geregeld.

Snel, accuraat en vriendelijk

Vriendelijke dames

Er is veel moeite gedaan om een reis te boeken die voldoet aan onze lange wensenlijst. Bedankt daarvoor!

Je word altijd goed geholpen of je nu belt of whatsapp zijn altijd aardig

Goed reisbureau

Boek hier altijd mijn vakantie veilig en vertrouwd

ontzorgen en zeer vriendelijk

De vakantie is nog niet geweest, maar de voorbereidingen verliepen vlot en zeer vriendelijk. We gaan met een gerust gevoel op reis.

Concordiaweg 8

4206 BB Gorinchem