Er wordt goed geluisterd naar de wensen. Snelle reacties. Voorals nog goed geregeld

Prima reisbureau. Voldoet aan alle verwachtingen

Al onze reizen boeken wij bij Travel Store. Zij komen elke keer als goedkoopste uit de bus, Vragen worden direct beantwoord,

mooi initiatief

Handig, maar niet altijd up to date en op juiste volgorde

Eerlijk zijn! , Maar vriendelijke medewerkers

Op de site staan hotels die meer sterren krijgen bij travelstore dan dat ze eigenlijk zijn. Bij het ontvangen van de documenten blijkt er dus een verschil. Als ik ze daarop vragen stel, wordt het bij mij als consument terug gelegd. Dat vind ik niet netjes.

Super service

Zoals steeds uiterst tevreden over de service van Travelstore. Alles verloopt perfect.

Vriendelijk en deskundig personeel die helpen met perfecte reis!!

Heel aardig personeel met verstand van zaken. Zoeken alles voor je uit en regelen daadwerkelijk wat ze beloven. Erg tevreden en vandaar dat wij ieder jaar terugkeren bij travel store leerdam. Ook dit jaar alweer geboekt!!

Keurig en vriendelijk geholpen

Wij zijn 1 keer langs geweest bij Travel Store, onze wensen uitgelegd en via mail is alles geregeld. Tevens een duidelijke app via Travel Store werkt prima en heel overzichtelijk. We zien uit naar onze wereld reis…

Goede service en voorlichting

Vriendelijke reisspecialisten. Veel kennis wat betreft verschillende reizen.

Goede vriendelijke directe service, super vriendelijk personeel

Uiteindelijk alles prima telefonisch kunnen boeken, een bezoek was hierdoor niet meer nodig, dankzij heel goed telefonisch gesprek met Irene.

Fijne service

Online mijn reis geboekt. Duidelijke site. Vrij snel een boekingsbevestiging ontvangen. De Travelstore app is erg handig om erbij te hebben.

We werden uitermate vriendelijk en deskundig geïnformeerd over de cruise die wij gaan maken met de Holland Amerika Lijn. Dit maakt onze voorpret al helemaal leuk

Heel slagvaardig en erg attent.

Luisteren goed naar de klant en doen optimaal hun best om alles naar tevredenheid te leveren.

Uitstekende service

Wij boeken altijd onze vakanties bij travel store hardinxveld en worden daar altijd super geholpen.

Ontzettend goed geholpen met boeken van onze reis naar Ijsland

Met veel geduld en veel zoekwerk ben ik geholpen bij TravelStore. Ik wist zelf niet waar te beginnen maar door een paar keer langs te zijn geweest en goed geholpen te zijn is nu de reis naar IJsland geboekt! Kan het zeker aanraden om je reis met hulp van dit reisbureau te boeken.

Heel goed.

Heel goed geholpen bij het omboeken van onze vakantie.

Goed en Gezellig

Gezellig

Klantvriendelijk en behulpzaam

Erg vriendelijk geholpen. Snelle service en goed geregeld

Telefonisch goed bereikbaar met vriendelijk personeel die ons goed hebben geholpen !

Heerlijk die persoonlijke aandacht

Goed geholpen en ook alle tijd om goed alles uit te leggen en op te zoeken

Prima.

Geen probleem. Snel onze papieren pntvangen. Jammer dat we bij het boeken de vluchttijden nog miet konden zien.

Enorm goed geholpen

Weer top geholpen

Super geholpen zoals altijd

prima service

Prima service voor een goede prijs Aanrader!

Top vakantie boeker

Beste site voor een goede en voordelige vakantie .

Concordiaweg 8

4206 BB Gorinchem