Alles is vlot verlopen zoals afgesproken, het ging zoals verwacht.

super goed geholpen

ze hebben mij vriendelijk en ze namen de tijd voor je de personeel waren vriendelijk ik raad travel store aan om je vakanties te boeken

Fijne service waarbij wordt meegedacht en de medewerkster neemt de tijd voor je

Nu nog op vakantie en meemaken of alles ook goed gaat ;)

Goede communicatie en alles geregeld

Reis voor 14 pers geboekt zonder problemen. Wij vragen, zij draaien! Prima

Persoonlijk en kleinschalig

Persoonlijk geholpen met oog voor onze wensen. Ook is er kennis aanwezig van de diverse regio's en locaties en wat deze te bieden hebben. Kennis die verder reikt dan alleen het opdreunen van info die iedereen kan vinden op het internet. Ik vond het persoonlijke contact heel erg prettig.

Geweldige service

Al jaren boeken wij onze vakantie via TravelStore. Wij zijn echt super tevreden over de service van TravelStore. Wij hadden dit jaar een wat complexere reis bedacht, dus alles moest los geboekt worden, maar niets was te veel moeite. Alles is keurig uitgezocht door Patricia en we kregen steeds verschillende opties. Uiteindelijk hebben we dankzij haar een geweldige reis kunnen boeken en we kijken er enorm naar uit dat we deze kunnen gaan maken.

Alles oké

We worden altijd prima geholpen

Fijn reisbureau

Voor 2de keer een reis geboekt, tot nu toe alles goed geregeld. Vriendelijk personeel en behulpzaam ivm aanvraag rolstoel assistentie enz....verder stonden alle gegevens van vorige reis nog in systeem dus alles was snel geboekt en geregeld. Nu nog te lang wachten.......

Uiterst deskundige medewerkers

Zoals al vele jaren het geval is, is de sfeer zeer vriendelijk op dit kantoor en word je zeer deskundig geholpen bij het regelen van een reis.

Ben heel tevreden over travelstore De site vindt ik heel overzichtelijk en duidelijk en makelijk in te stellen naar wens Pakketreizen zijn duidelijk en zeer compleet. Dus een scoren van een 10 is dik verdiend. Ik zou zeggen tegen travelstore ga zo verder. Mvg Dre en Peggy Maas

Zeer goede hulp bij het boeken van onze vakantie door Paricia van den Oever.

Snelle en zeer vriendelijke hulp bij het boeken van een vakantie.

Goede Service en meedenkend

Prima en correct geholpen, speciale wensen werden allemaal gehonoreerd.

Volle aandacht en service

Ze luisteren goed naar je wensen en geven ook tips. Als blijkt dat het niet haalbaar is, zoeken ze ook naar alternatieven. Zo samen komen we tot een mooie reis!

Goed en duidelijk geholpen

Gaan altijd op dit reisburo boeken. Deskundigge mensen weten waar ze het over hebben.

Mooi en overzichtelijk aanbod

Online reis geboekt. Stap voor stap helder en overzichtelijk. Ruime keuze!

Altijd fantastische bemiddeling en adviezen.

Heb al vele vakanties geboekt bij hen.

Altijd alles goed geregeld.

Gaan dit jaar in april voor de 3de keer, en in september voor de 4de keer met travel store. Altijd de laagste prijs, en bij telefonisch contact altijd super vriendelijk en behulpzaam.

Positieve ervaring. Jammer als je naar Gorinchem belt je iemand van Leerdam krijg en ze dan in Gorinchem niet kunnen helpen met je boeking.

Goede, vriendelijke en duidelijke service

Prima en snel geholpen naar t vinden van de vakantie, met een hele wensenlijst was dit best een uitdaging

Prima begeleiding

Telefonisch contact gehad en super geholpen, ik kreeg uitgebreid de tijd om mijn boeking te maken

Zeer goeden betrouwbaar bureau

Kon tijdens vakantie tui niet bereiken. Via travelstore liep het gesmeerd. Prima geholpen en snel.

super goed vriendelijk reisbureau

je word netjes geholpen, en ze nemen de tijd voor je. Heel fijn reisbureau

Goed geregeld, duidelijke communicatie

Mooi dat we eerst een optie mochten hebben op een caravan.

Goed geholpen

Vriendelijk en uistekend geholpen.

Iets beter dan de rest

Prima. Is wel een bedrijf die antwoord geeft op je e-mails. Vaak zijn bedrijven tegenwoordige niet bereikbaar voor hun klanten. Travel Store is dat zeker wel.

Concordiaweg 8

4206 BB Gorinchem